Tuesday, May 3, 2011

woah!with KFC,,,i'a.m. raiser


haha,aku stat menaip entri ni pukul 10.10..tapi tak tau laa siap pukul brape..kadang-kadang aku pon tak boleh nak bajet brape lame nak buat satu entri..tengok keadaan..tapi pagi ni,dengan adenye sarapan pagi yang bertenaga,boleh siap cepat kot..hihi

patot takde sarapan kot,tapi tetibe pagi tadi dalam keadaan blur-blur lagi abah aku tepon kate die tertinggal beg yang die selalu bawak pegi sekolah..aku ni blom mandi lagi..pukul 7.40..baru nak start blogwalking..tapi nak wat camne,aku hantor je laa.mane tau ade alat-alat bantu mengajar dalam beg tu..tak pernah-pernah aku kluo waktu camtu..terkejut jugak laa jalan sesak sikit sebab orang baru nak masuk pejabat..

da ssetel bahagian penghataran,aku buat keje aku laa..cari gambar,cari makan..kamera spare dah kat sebelah..haha..pikir punye pikir,try KFC a.m riser laa skali..lame jugak tak makan camni..boleh jadi bertenaga sikit..(ptui,hari kau sarapan KFC,boleh laa kau cakap bertenaga..hari kau sarapan roti telor + nasik lemak,takde pulak kau cakap bertenaga)..haha..cakap je laa yang ko nak makan KFC hari-hari..tak payah buat alasan


tak buat orang terliur sangat kot..biase je..ngap3x


pagi ni minum twister orange..air sejuk dalam esbox habis..


da kenyang,balik umah buat ape yang patot pastu masuk pejabat..yang pasti,klo aku duk umah pagi-pagi camni,laptop ngn kipas je terbukak..jimat karen sebab da makan KFC..huhu..tapi alhamdulillah,ade breakfast best arini..sedap sampai habis aku bedal..tak tinggal sikit pon..


gambar hiasan pagi selasa..masjid putih



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

14 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

lapar!!!! heheh

zikeryhassan said...

aku terliur weyh.

Fauzie Jasmani said...

Tetiba terasa lapar plak..huhu

UpProfits Latest Entry : Osama Laden masih hidup?

HonEyBuNNy said...

ne tetiba laporrr KFC neh...

sapa nak belanja neh...heheh

k e y r i said...

.. *air liur meleleh* nyam3!

Imran Yazid said...

gambar last lawa giler wehhh

sailormoon said...

perut tiba2 jadi lapar -.- damn..
grrrrrr..

s h e e said...

hehe...burger die tecitla...nk diet fastfood...walopon terliur buat2 x nampak...ehehe...

jaya jr said...

kak hawa:malam ni bleh laa g KFC..try ciken cop die..kompem kenyang

zik:haha,jgan laa terliur..berger biase je tu..hihi

fauzi: =) buat makan malam pon jadik..huhu

honeybunny:mintak nuffnang belanje
aci tak?nuffnang kan kaye..hehe

keyri:tak perlu meleleh-leleh..pagi esok bangun awal pergi KFC terus..haha

imran:huhu,kat masjid putih je tu..

sailormoon:opps,sori..silap tunjuk berger .kui3

shhe:haha,kecik laa jugak..die da set untuk breakfast kot..tak boleh lebih2..

HonEyBuNNy said...

hehe....

kalau tunggu nuff belanja berkurun la mengidam kfc neh...hehe

RaraTan said...

walaweh, terliur tgk itu beger. dah la tengah diet ni. ahahahaha~

Nazirul said...

obersea ke ni?

jaya jr said...

honeybunny:haha,tu lah.macam slow sikit duit up kali nih..lame x aktif kot..

rara:hehe,sekali sekale..korbankan diet tu..lagipon,xde laa besar sangat berger ni..hihi

nazirul:eh,mane ade oversea..malaysia je..terengganu

Ezay Hadry said...

best2..dok penoh rase pom..neleh doh airliur tgk.haha