Skip to main content

woah!with KFC,,,i'a.m. raiser


haha,aku stat menaip entri ni pukul 10.10..tapi tak tau laa siap pukul brape..kadang-kadang aku pon tak boleh nak bajet brape lame nak buat satu entri..tengok keadaan..tapi pagi ni,dengan adenye sarapan pagi yang bertenaga,boleh siap cepat kot..hihi

patot takde sarapan kot,tapi tetibe pagi tadi dalam keadaan blur-blur lagi abah aku tepon kate die tertinggal beg yang die selalu bawak pegi sekolah..aku ni blom mandi lagi..pukul 7.40..baru nak start blogwalking..tapi nak wat camne,aku hantor je laa.mane tau ade alat-alat bantu mengajar dalam beg tu..tak pernah-pernah aku kluo waktu camtu..terkejut jugak laa jalan sesak sikit sebab orang baru nak masuk pejabat..

da ssetel bahagian penghataran,aku buat keje aku laa..cari gambar,cari makan..kamera spare dah kat sebelah..haha..pikir punye pikir,try KFC a.m riser laa skali..lame jugak tak makan camni..boleh jadi bertenaga sikit..(ptui,hari kau sarapan KFC,boleh laa kau cakap bertenaga..hari kau sarapan roti telor + nasik lemak,takde pulak kau cakap bertenaga)..haha..cakap je laa yang ko nak makan KFC hari-hari..tak payah buat alasan


tak buat orang terliur sangat kot..biase je..ngap3x


pagi ni minum twister orange..air sejuk dalam esbox habis..


da kenyang,balik umah buat ape yang patot pastu masuk pejabat..yang pasti,klo aku duk umah pagi-pagi camni,laptop ngn kipas je terbukak..jimat karen sebab da makan KFC..huhu..tapi alhamdulillah,ade breakfast best arini..sedap sampai habis aku bedal..tak tinggal sikit pon..


gambar hiasan pagi selasa..masjid putih


Comments

zikeryhassan said…
aku terliur weyh.
Fauzie Jasmani said…
Tetiba terasa lapar plak..huhu

UpProfits Latest Entry : Osama Laden masih hidup?
HonEyBuNNy said…
ne tetiba laporrr KFC neh...

sapa nak belanja neh...heheh
k e y r i said…
.. *air liur meleleh* nyam3!
Imran Yazid said…
gambar last lawa giler wehhh
sailormoon said…
perut tiba2 jadi lapar -.- damn..
grrrrrr..
s h e e said…
hehe...burger die tecitla...nk diet fastfood...walopon terliur buat2 x nampak...ehehe...
jaya jr said…
kak hawa:malam ni bleh laa g KFC..try ciken cop die..kompem kenyang

zik:haha,jgan laa terliur..berger biase je tu..hihi

fauzi: =) buat makan malam pon jadik..huhu

honeybunny:mintak nuffnang belanje
aci tak?nuffnang kan kaye..hehe

keyri:tak perlu meleleh-leleh..pagi esok bangun awal pergi KFC terus..haha

imran:huhu,kat masjid putih je tu..

sailormoon:opps,sori..silap tunjuk berger .kui3

shhe:haha,kecik laa jugak..die da set untuk breakfast kot..tak boleh lebih2..
HonEyBuNNy said…
hehe....

kalau tunggu nuff belanja berkurun la mengidam kfc neh...hehe
RaraTan said…
walaweh, terliur tgk itu beger. dah la tengah diet ni. ahahahaha~
Nazirul said…
obersea ke ni?
jaya jr said…
honeybunny:haha,tu lah.macam slow sikit duit up kali nih..lame x aktif kot..

rara:hehe,sekali sekale..korbankan diet tu..lagipon,xde laa besar sangat berger ni..hihi

nazirul:eh,mane ade oversea..malaysia je..terengganu
Ezay Hadry said…
best2..dok penoh rase pom..neleh doh airliur tgk.haha

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka