Skip to main content

barisan kemungkinan pasukan terengganu

barisan kemungkinan pasukan Terengganu malam ini

hasil tangan owner sangharima.blogspot.com memang tak mengecewakan

sekadar menghidupkan suasana separuh akhir kedua Piala FA yang akan disepak mula pukul 8.45 malam ni di Stadium Sultan Ismalil Nasiruddin Shah..stadium kompem penuh sebab kaki sudah sebelah di Stadium Shah Alam hasil kemenangan di Stadium Darul Makmur tempoh hari dengan comeback cemerlang 3 berbalas 2(3-2)

***andai kate aku ade kat kole ganu skang ni,sah-sah aku da berasak beli tiket..tapi takpe lah,tungu kat sini je la..jumpe orang ganu kat Shah Alam klo boleh 11jun ni..haha..PETEH GANU PETEH..sape lawan kat final belakang kire.haha

Comments

salam bro

aku rasa ganu kena balun malam ni.haha.

pahang menang 2-0.hehe.

saja buat provokasi sikit.hehe

sori wei =)
Pasukan malaysia awe tak minat sangat tak tahu kenapa :)
Sang Harima said…
Terengganu 2 Pahang 0

Hadi yahya- Penalti

Zul (ke nama menda dok au)


*Manaf dok main, tapi Nordin Alias main. Maknanya tadi, pakai sorang striker je la..
jaya jr said…
azhan:haha,terbalik tu..terngganu menang 2-0..sampai jugak fenel kali nih..kui3

kak hawa:haha,bola malaysia ok sikit kot skang ni..nak sokong pon boleh laa..haha..tapi peteh ganu peteh..kui3

sangharima:xpe,kabo doh tu kan,barisan kemungkinan..saje die simpan player..takut manaf ade kad doh.kan dok leh g shah alam plop..haha

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka