Skip to main content

wajah pan asia,lagi cantik bile bertudung



haha,jenis wajah model iklan ni memang aku berkenan..orang panggil wajah pan asia..mane laa aku nak cari yang macam ni..sebab wajah macam ni kot die jadi model iklan..walopon die jadi promoter minuman berkhasiat ni,tak semestinye aku nak beli..ade laa aritu mase aku jalan-jalan kat giant,nampak laa poster yang terpampang wajah awek ni..aku ingat nak jugak beli air tu sebab die jadi model..bukan sebab aku ade masalah perut..perut aku Alhamdulillah,sihat..tapi sorry laa,aku tak minum minuman yogurt..haha..tak berjaya syarikat tu menarik pembeli macam aku..kih3..

***aku masih ingat member aku punye perangai..aku belek-belek handphone die,tup-tup ade name awek ni..juliana evan..rupe-rupenye nombor sorang member aku yang slalu mesej ngn die..boleh pulak die letak name tu..nasib aku tak tertipu...cis..

Comments

Sang Harima said…
Sape dalam video tu Mad?
Taufik Jusoh said…
cari awek camni lah weh! cambest je. hahaha

New update from merepeksematamata.
jaya jr said…
sang harima:haha,bukan makwe mu ke dulu?kih3

taufik:haha,susah kot..angan2 je dulu..kui3
cikida said…
ahhahah,,,cari,,jgn x cari..kekekke.=p
jaa64 said…
hahahahahhaha...
kejut kalau juliana betul2 yang msj..hehe
tak minat dia..hehe

kalu akak jadi model agak2 jr beli tak..lalala

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka