Saturday, May 7, 2011

wajah pan asia,lagi cantik bile bertudung


video

haha,jenis wajah model iklan ni memang aku berkenan..orang panggil wajah pan asia..mane laa aku nak cari yang macam ni..sebab wajah macam ni kot die jadi model iklan..walopon die jadi promoter minuman berkhasiat ni,tak semestinye aku nak beli..ade laa aritu mase aku jalan-jalan kat giant,nampak laa poster yang terpampang wajah awek ni..aku ingat nak jugak beli air tu sebab die jadi model..bukan sebab aku ade masalah perut..perut aku Alhamdulillah,sihat..tapi sorry laa,aku tak minum minuman yogurt..haha..tak berjaya syarikat tu menarik pembeli macam aku..kih3..

***aku masih ingat member aku punye perangai..aku belek-belek handphone die,tup-tup ade name awek ni..juliana evan..rupe-rupenye nombor sorang member aku yang slalu mesej ngn die..boleh pulak die letak name tu..nasib aku tak tertipu...cis..


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

Sang Harima said...

Sape dalam video tu Mad?

Taufik Jusoh said...

cari awek camni lah weh! cambest je. hahaha

New update from merepeksematamata.

jaya jr said...

sang harima:haha,bukan makwe mu ke dulu?kih3

taufik:haha,susah kot..angan2 je dulu..kui3

cikida said...

ahhahah,,,cari,,jgn x cari..kekekke.=p

jaa64 said...

hahahahahhaha...
kejut kalau juliana betul2 yang msj..hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak minat dia..hehe

kalu akak jadi model agak2 jr beli tak..lalala