Skip to main content

aku tak tahan bile..

  • tengok fan MU bergembira

aku ni kategori MU haters..haha..diorang kalah malam tadi bukan sebab ape,sebab Barcelona kuat sangat..simply the best..pasukan 5 bintang..sekali lagi kalahkan MU dalam final Champion League..nice

united had no answer to the brilliance of Xavi Hernandez

  • tengok team terengganu kalah 

malam tadi memang ade untung jugak laa tak pergi stadium..dek sebab badan tak brape nak sihat,pastu takde geng nak ke sane sebab aku Afifi Embong tak balik kampung..tup-tup kalah..nasib baek tengok dalam TV je..jimat RM10..save untuk pergi bukit jalil

nak join skali pon boleh

  • tengok minuman sejuk bile tengah selsema
minuman berais atau dalam kate laen minuman beng..sebab aku ni peminum minuman beng yang tegar,klo kene selsema memang masalah sikit laa..klo duk hostel jarang sikit nak mencapai air sejuk.tapi ni sebab ade kat umah,memang tergugat laa nafsu aku terhadap air sejuk ni..dugaan sungguh

dulu aku minat bandung,tapi skang ni da tukar barli pulak

***tapi sebenarnye masih wujud kompius dalam diri aku..orang sebut peng ke beng??mane orang pantai timur,ce tolong bagi jawapan yang pasti..haha..

Comments

tak tahan tengok Kedah dan Barca menang.hehe
barca terbaik...3-1 tak kasi chance kat MU..huhu..hamik kau..sorry i'm fan liverpool
LUTFI SYAFIQ said…
member aku org ganu selalu sebut peng... kalau dia msj mintak tolong belikan air, dia tulis "ping".. contoh: woi natang! belikan aku neskape o ping 1.. nnt aku bayo mula. hahahah
sYafIk-wAy said…
padan muka MU . hahaha
jaya jr said…
azhan:haha..kedah oh kedah..potong stim sungguh..nasib barac menang

kak hawa:haha,YNWA

lutfi:haha,patot pon boleh tulis ganu..ade member ganu..ganah aa mu ni.hihihi

syafik:yeay,padan muka mereka sekalian..haha
syieqa mieka said…
hehhhh bandung terbaik wokkkk ! my fav ! kehkehkeh :P

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka