Saturday, May 7, 2011

isu agama laa pulak..

cubaan mengalih perhatian rakyat daripada isu-isu lebih seperti harga minyak,video seks,
rogol,rasuah..dan ini jawapan terbaik daripada Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat..

***diprint screen dari facebook TGNA


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

apabila agama menjadi permainan...wallahu'alam..tak arif dalam hal ni..

aNgeLic vaMp said...

semakin lama, aksi-aksi orang politik dan media makin jauh dari kefahaman vamp.

Ezay Hadry said...

betul2..sokong TGNA..kalau bab2 bagi komen slalu rujuk al-quran dan hadis..pemimpin yang mcm ni Malaysia dahaga

shameel Iskandar said...

isu2 agama ni amat membahaya jika dijadikan modal poliitk.tapi ttg kes ni, susah benar utk saya percaya sama media . sbb sblum ni terlalu byk berita2 karut yg dipaparkan. bermula isu ternakan babi kat kedah, exco kedah derhaka kpd sultan, isu kerajaan negeri kedah tak tolong mnagsa banjir, isu kelantan negeri miskin, semuanya ternyata bohong dan tipu dari pihak media. semua ini utk melariskan keuntungan jualan.

isu dap ingin jadikan agama kristian sebagai agama rasmi juga saya lihat sbgai sengaja dipaparkan utk lariskan jualan akhbar. itu sahaja.

Cahaya Kehidupan said...

kenapalah manusia hanya fikir business(dtgkan duit)tanpa memikirkan halal dan haram...haih entahlah,nak lakukan paper pun biarlah dengan cara yang halal...huhu

cikida said...

emm,,sampai berbagai isu sekarang,.x abes 1,,1 lagi ,muncull..dengan zaman yg semakin maju,,tapi ade jugak yg semkin mundur..=(

jaya jr said...

cukup sekadar kita dengan title anak muda tanam sifat yang berpegang teguh pada prinsip untuk menegakkan hak rakyat..pemimpin zalim haru ditumbangkan sebagaimana anak muda mesir menumbangkan hosni mubarak..surat khabar ni semua tak boleh pkai..sampah free duk bagi free hari-hari sebab takde orang nak beli..pengarang kafir yang duk minum arak,sembah patung lagi baik dari pengarang utusan malaysia yang islam,tapi tak tahu jaga isu agama..

Abu Luqman said...

orang bijak dan pandaieperti tuan Guru Nik Abdul Azizi dan Tuan Guru Hj Abdul hadi..