Tuesday, May 10, 2011

2nd day : fast 5 done

okeh,semalam da setel bahagian movie pertama..fast 5..daripada rating 10 boleh bagi dalam 9 laa lebih kurang..ade member aku kate,bes macam tengok cite trnsformers..haha..aku pon rase camtu jugak kot.berbeza sikit kot dengan yang sebelom ni..dari mula sampai akhir cerita boleh dikatakan menarik..

dan nak jugak aku ucap selamat pagi selasa bertarikh 10 mei 2011..arini hari ke-2,kelas mungkin start kot pagi ni..pukul 9 pagi..tapi area 8.50 kot baru aku gerak pergi kelas..nak masuk kelas tu harap-harap dan laa klo takde aral melintang..walopon sekadar kelas Bahasa Melayu..camne keadaan dalam kelas jap lagi..haha

semalam pon kire masuk kategori penat mengemas bilik jugak laa..masuk bilik baru laa katekan..nsib baik wi-fi sampai walopon lembap jugak.malas aku nak pikir pasal broadband lagi..sebab banayk lagi movie menyusun lepas ni..walopon tak tengok bola,tapi sebab letih kot,tak terkejut dan takde jugak fan liverpool datang kejut..haha..so pagi-pagi lagi aku da bace sport's mail dan liverpool menang..keputusannye liverpool 5-2 fulham..nice2..YNWA

awek ni boleh tahan jugak lakonannye

***cite fast 5 best sebab ade additional awek seramai 2 orang..ni salah sorang..kah3..patot laa kawan tengok sampai 2 kali..kaki wayang betol die ni,takde syak lagi =)


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

M Fizan said...

nak tengok jugak!!! hehe

done follow sini..salam ziarah sahabat blogger..

nk tmbh kwn..feel free to follow me back..

Scya Lollita said...

wuuuu~ kurg mnat tgk crte2 camni . kalo bosan thp gabann je lyn muehehe

jaya jr said...

fizan:haha,pergi le tengok..kui3..klo dapat tiket free lagi kena pergi tengok..

scya:haha,ape kes tak tengok cite cenggini..rugi kot..

Nur Hawa Mohd Zin said...

superb!!! memang best waktu dia bawak peti besi tu..hahah..hancur satu bandar...mmg gilo mereka tu

jaya jr said...

haha,tu laa yang besnye..kui3