Skip to main content

2nd day : fast 5 done

okeh,semalam da setel bahagian movie pertama..fast 5..daripada rating 10 boleh bagi dalam 9 laa lebih kurang..ade member aku kate,bes macam tengok cite trnsformers..haha..aku pon rase camtu jugak kot.berbeza sikit kot dengan yang sebelom ni..dari mula sampai akhir cerita boleh dikatakan menarik..

dan nak jugak aku ucap selamat pagi selasa bertarikh 10 mei 2011..arini hari ke-2,kelas mungkin start kot pagi ni..pukul 9 pagi..tapi area 8.50 kot baru aku gerak pergi kelas..nak masuk kelas tu harap-harap dan laa klo takde aral melintang..walopon sekadar kelas Bahasa Melayu..camne keadaan dalam kelas jap lagi..haha

semalam pon kire masuk kategori penat mengemas bilik jugak laa..masuk bilik baru laa katekan..nsib baik wi-fi sampai walopon lembap jugak.malas aku nak pikir pasal broadband lagi..sebab banayk lagi movie menyusun lepas ni..walopon tak tengok bola,tapi sebab letih kot,tak terkejut dan takde jugak fan liverpool datang kejut..haha..so pagi-pagi lagi aku da bace sport's mail dan liverpool menang..keputusannye liverpool 5-2 fulham..nice2..YNWA

awek ni boleh tahan jugak lakonannye

***cite fast 5 best sebab ade additional awek seramai 2 orang..ni salah sorang..kah3..patot laa kawan tengok sampai 2 kali..kaki wayang betol die ni,takde syak lagi =)

Comments

M Fizan said…
nak tengok jugak!!! hehe

done follow sini..salam ziarah sahabat blogger..

nk tmbh kwn..feel free to follow me back..
Scya Lollita said…
wuuuu~ kurg mnat tgk crte2 camni . kalo bosan thp gabann je lyn muehehe
jaya jr said…
fizan:haha,pergi le tengok..kui3..klo dapat tiket free lagi kena pergi tengok..

scya:haha,ape kes tak tengok cite cenggini..rugi kot..
superb!!! memang best waktu dia bawak peti besi tu..hahah..hancur satu bandar...mmg gilo mereka tu
jaya jr said…
haha,tu laa yang besnye..kui3

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka