Skip to main content

online pon online laa..janji cun

pembelian online memang da melekat dihati ramai orang skang ni..kl iklan tu bersepah-sepah keluar macam cendawan tumbuh lepas hujan lebat..tapi skang ni rasenye da macam sampai giliran aku pulak nak membeli melalui internet ni..tetibe je..haha..2 helai t-shirt dalam proses pembelian

ni nak pakai mase masuk bukit jalil mase final piala FA


ni nak pakai saje-saje..design ok dan harga pon ok

***aku beli baju yang betol-betol aku minat je..kedua-dua design ni cun laa..sape orang ganu nak baju tu pon boleh..haha(promote)..baju blogger crew tu tarikh last bayar 31 Mei..sempat lagi klo nak..semua saiz ade..tapi aku pilih saiz S je..kah3..

Comments

meaw said…
cun-cun......yg kaler putih tu !
sha said…
cantik.

Kite ni gile t-shirt jugak. Ingat nak beli jugak tapi baju t-shirt ni dah banyak sangat sampai mak marah.

Sekarang ni kena beli baju yang ala feminin sikit.

Kite tak biasa beli secara on9. Sebab saiz badan kite ni kecik, susah sikit. Kdg2 XS muat, kdg2 xmuat.

Selamat mmbeli belah ye. Suka baju BC tu.. Adore it.
dyea irdina said…
mmg tgk reti soping online..sbb klu nka soping jenis nak tgk brng depan mata..ada beli sekali je handbag tp tu pun sbb kakak ipar yg jual online..huhuh tp baju blogger crew tu mmg cantek
jaya jr said…
meaw:haha..klo tak cun,memang tak beli laa kan..kui3

azhan:hehe,baju kenari tak de ke orang buat bro?

sha:haha,pempuan roksah cakap laa..almari nak penuh je ngn baju..tapi baju BC ni bli saje je..buat koleksi berblogging..kah3

kak dyea:boleh lee pakai ramai2 klo ade gathering..tapi bile laa nak ade kan?tak pernah join pon gathering ni..hihi

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka