Sunday, May 29, 2011

online pon online laa..janji cun

pembelian online memang da melekat dihati ramai orang skang ni..kl iklan tu bersepah-sepah keluar macam cendawan tumbuh lepas hujan lebat..tapi skang ni rasenye da macam sampai giliran aku pulak nak membeli melalui internet ni..tetibe je..haha..2 helai t-shirt dalam proses pembelian

ni nak pakai mase masuk bukit jalil mase final piala FA


ni nak pakai saje-saje..design ok dan harga pon ok

***aku beli baju yang betol-betol aku minat je..kedua-dua design ni cun laa..sape orang ganu nak baju tu pon boleh..haha(promote)..baju blogger crew tu tarikh last bayar 31 Mei..sempat lagi klo nak..semua saiz ade..tapi aku pilih saiz S je..kah3..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

meaw said...

cun-cun......yg kaler putih tu !

Mohamadazhan hjDesa said...

sempoi bro!

sha said...

cantik.

Kite ni gile t-shirt jugak. Ingat nak beli jugak tapi baju t-shirt ni dah banyak sangat sampai mak marah.

Sekarang ni kena beli baju yang ala feminin sikit.

Kite tak biasa beli secara on9. Sebab saiz badan kite ni kecik, susah sikit. Kdg2 XS muat, kdg2 xmuat.

Selamat mmbeli belah ye. Suka baju BC tu.. Adore it.

dyea irdina said...

mmg tgk reti soping online..sbb klu nka soping jenis nak tgk brng depan mata..ada beli sekali je handbag tp tu pun sbb kakak ipar yg jual online..huhuh tp baju blogger crew tu mmg cantek

jaya jr said...

meaw:haha..klo tak cun,memang tak beli laa kan..kui3

azhan:hehe,baju kenari tak de ke orang buat bro?

sha:haha,pempuan roksah cakap laa..almari nak penuh je ngn baju..tapi baju BC ni bli saje je..buat koleksi berblogging..kah3

kak dyea:boleh lee pakai ramai2 klo ade gathering..tapi bile laa nak ade kan?tak pernah join pon gathering ni..hihi