Tuesday, May 3, 2011

kite bakor je satey tu!

huhu,da nak tido ni..tapi update jugak laa kejap lepas hari yang tak tentu hala gatal tangan nak maen-maen ngn kod..ade laa buat perubahan sikit-sikit seposen dua..hajatnye nak buat blog jadi ringan sikit biar senang nak masuk..sebelom ni pon,takde laa berat sangat rasenye..cume lagi ringan lagi bagus..sebab permainan masa itu penting..kadang-kadang,dek kerana mase pon hati boleh terluka..kah3..tetibe buat ayat orang berkasih sayang..ape jadah laa malam-malam ni..

takde ape sangat nak cerite sebenarnye..cume ade dapat tag gambar lapar bersama makanan yang diberi oleh junior zaman sekolah,imran..blog die name scribbles..suka hati je aku ngaku senior walopon tak sempat jumpe..aku keluar skolah,die masuk..tapi yang pasti,kakak die ex-calssmate aku..cakap mat salleh berkebuk-kebuk..orang duk lame kat UK laa katekan..jeles-jeles..tapi aku lagi jeles orang yang da tengok cite Fast & Furious 5..


mase balik kampung aritu..melayan kerenah saudara mara jauh di johor..mase ni takde lagi term kite bako je la,kite bako je la..tapi sebab family aku memang suka buat bakor-bakor..ade laa maen ambik-ambik gambor sambil makan dan bakor-bakor..patot gamborr bersama makanan,tapi takde dalam stok..gambor ni aku tengok ade sikit sate ngn hujung lidi sate..kire on laa tu..haha..


kene tag orang laen pulak..sape-sape jelaa..tapi sebab ade 3 bloglist,setiap satu bloglist aku pilih sorang..nak buat tak nak buat suka hati..tiada paksaan dalam friendstop..hihi

iium komuniti:queila
baju teluk belanga:zikery hassan
baju kebaya:fifanggun

***malas aku nak letak gambar sendiri..haha..balik cuti ni sedap aje member-member kenakan pasal aku ade blog..aku pon tak brape nak paham..tapi sebab semua da besar panjang,kite layan je..open minded..berblogging untuk bersosial secara sihat..haha





OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

Imran Yazid said...

feel free to call me junior. & tak perlu segan segan nak gelar diri tuh senior ok. chill sudaaa. haha

dyea irdina said...

sila la jeles ek akak dah tgk pirate dvd fasr n furios..hahahhaha

jaya jr said...

imran:haha..xsempat nk kenal mase skola,blog pon jadik..haha

kak dyea:wah,memang kategori fast & furious jugak laa akak ni..blom pape da tengok dvd..semalam sy ade jumpe link donload,tapi malas nak tunggu..haha

HonEyBuNNy said...

hah?

ku terkejut...tahu mana iium community neh?

alamakkk...hehe...

jaya jr said...

haha,tahu laa..bl0gger kene dan semestinye mempunyai pengetahuan yang luas..kih3..

HonEyBuNNy said...

hehe...

okies....ne nak duk senyap2 lam blog neh...haha...

jaya jr said...

haha,buat donno je..kui3