Wednesday, May 18, 2011

kutu malam yang pandai jaga diri




haha,petang tadi senja di putrajaya..kali ni malam laa pulak kan..seusai laa dengan keadaan malamnye..aku ingat putrajaya ni mati malam-malam..tapi happening jugak..banyak lampu kot..masjid putrajaya ade,masjid besi ade pastu macam-macam lagi laa yang boleh dibuat tempat bergambar..bangunan pon cantik-cantik..

kebetolan mase sampai sini ade aktiviti ape mnde ntah..santai-santai bersama keluarga laa..ade orang nyanyi kat depan..die punye MC Tauke kumpulan jambu pastu yang nyanyi nubhan..kitorang maen singgah je mane yang napak ramai orang..haha..orang bujang katekan..kui3..takat-takat kutu malam tu biase laa kan..takde laa enjoy lebih-lebih sampai masuk disko...baru laa menjadi kutu malam yang pandai menjaga diri..haha..

***jangan nak kate gambar tu ala-ala mpop sudah..background masjid besi kot..cume tak sempat masuk dalam je..haha..gambar last tu bajet candid je..kah3..penat dah bergambar..all pictures by saif sulong =)


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

11 comments:

zikeryhassan said...

karnival belia kot

Imran Yazid said...

huwaaa, bestnye...

jaya jr said...

zik:bukan hari belia..hari belia minggu depan aku rase..ni aktiviti malam minggu kat putrajaya..dok laa sesok..lawas jugok laa nk jalan2..

imran:haha,orang xdop keje gini laa..jangan laa deki..kui3

Mohamadazhan hjDesa said...

pergi masjid bergambar ja ka.hehe.

pic ni membuatkan aku bergelora nak rembat Dlsr.haha..

terbaik bro...

aiman afiq. said...

awat tak g cycling terus,keluar peluh sket.haha.

maCy said...

header tu siyes cm blog sukan =="

selamat mnjga diri~

dak eina said...

putrajaya mlm2 mmg cantik pemandangan dia.. kan?

cik sakura said...

memang cantik putrajaya di waktu malam..dengan keindahan lampu dan bintang di langit..

wanda arry said...

putrajaya malam2 memang happening..dulu stdy kat bangi..so slalu gak terjah Putrajaya time jumaat malam

KatekateKite said...

wah! menarik! cam best je kat sana ek.

jaya jr said...

azhan:haha,nak masuk,tapi die da tutup..tunggu orang nak kluor je..da mintak nak masuktapi tak boleh gak..susah2..hehe

aiman:haha,naek moto pon berpeluh gak..putrajaya takde angin..haha

maCy:haha,blog sukan?ade laa sikit2 kan..hehe..selamat menjaga diri anda jugak..

dakeina:haha,kat laen pon cantik jugak..putrajaya ni ade banayk lampu je..lagi menarik.haha

cik sakura:tapi malam tu takde bintang sangat..juz ambik gambar kat tempat biase2 je..kat ramai orang..haha

wanda:owh,tu laa..klo duk kat bangi dekat sikit..ni dari gombak cam jauh je..tapi sebab nak ambik-ambik gambar kire takpe lah..haha..

katekatekite:memang menarik..minggu depan pon cam ade event best jugak kat putrajaya..hari belia negara..jom laa ke sana..huhu