Wednesday, May 4, 2011

hadiah orang kampung untuk orang bandar

abang:ayang,abang dah balik ni..

sayang:saya di bilik bang..

dialog 2 line ni je..tapi maksud dalam..haha


haha,iklan ni bersih je..tak kotor pon..tapi nakal..hahaha..hadiah orang kampung untuk orang bandar..aku jumpe mase tengok TV tadi..masuk youtube ade,share laa kat sini..tapi tak tau laa budak-budak zaman sekarang paham ke tak..paham kot..sebab taku tengok ramai budak-budak skang ni kawen awal..

***haha,paling tak tahan siap buat drift nak masuk parking umah..hahaha..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

rara pinkmafia said...

erk.ngatkan hadiah apa td..

Sang Harima said...

Hahaha. Kelakor kelakor. Ada bunyi tangga tu..

tomatokering :) said...

bila nak kawen nih ? hahahah ! :P

jaya jr said...

rara::hehe,..selingan dalam blog..huhu

sangharima:haha,gaduh nk panjat tangge tu..gelojoh..

tomato:haha,lambat lagi..muda lagi ni kot..

Mohamadazhan hjDesa said...

salam bro,

tuan tanah ni bila mau kawen? haha. ni kiro wojib dah ni.haha

Cik waniey said...

tlg promote nmpk :)

dyea irdina said...

tak pernah minum poduk ni...hehehhehehe..kawen awal mmg ramai tp nikah awal ramai gak ke ?

jaya jr said...

azhan:haha,salam..xsampai mase lagi,cume iklan ni je klako..haha..tontonan umum kot..

cik wamiey:haha,x eh..tolong share kat sape yang tak sempat tengok TV..

kak dyea:haha,onrang bandar laa minum..orang kampung buat..tapikan,ape beza kawen ngn nikah ek kak?