Thursday, May 12, 2011

4th day : perlukah ber'KONGSI'?

hai,selamat pagi..cam rajin laa pulak kan nak update pagi ni..mau tak rajin,bangun pagi-pagi,ready nak masuk kelas tup-tup kelas batal..hihi..kate orang tu tuah ayam nampak di kaki,tapi tuah takde kelas tiada siapa yang tahu..da nak masuk pintu kelas baru nampak bebudak pempuan yang datang awal bergegas nak pulang dengan wajah agak ceria..nak maen facebook agaknye..

tapi semalam aku ade bace status kawan aku yang da ade tiket cite KONGSI..mak aih,advance gile budak ni..kerja kat panggung ke ape..tapi tu laa,sebenornye cite KONGSI masuk panggung arini..aku takde kelas pagi,tapi sebab ade kelas petang,tak leh laa nak ber'KONGSI'..kang penat pulak nak masuk kelas..klo takde kelas petang,rasenye da ade kat panggung skang ni..haha

sebenornye jarang aku nak tengok cite melayu ni,tapi sebab reputasi hebat hero cite ni berdasarkan cite-cite sebelum ni,rase macam nak menjengah jugak laa..tapi tak nak rebut-rebut,tolak-tolak membeli tiket..kang jadi hal laen pulak..jadi,ape korang expect untuk cite ni???mesti expect lawak pecah perut kan..tapi tengok trailer pon da ade sikit-sikit..kire boleh laa gelak-gelak..gelak-gelak jugak,jangan sampai sakit jantung sudeh..

lu langsi lu mati ni bahase along ke?

***aku rase laa,ade ke tak awek-awek nak pakwe die jadi ganas-ganas pegang pistol pastu maen tembak-tembak???kongsi laa..haha

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

12 comments:

efa said...

best ka cerita tu?huhu tak tgk lg haha errr takmo takut kena tembak haha

MISS LANZA said...

haha jom kita ge gegar panggung esok..!

LU LANGSI LU MATI..

rasa ceta tuh macam lawak je kan?

shedameor said...

nak tengok ! hehe

emieysandra said...

semalam dh tgk wayang..citer ni tunggu pasni pasni ar..huhu~

zikeryhassan said...

orang kata cerita ni tak best

*47!k@# said...

tgok gambo cm best..tp xtaw laa~lom tgok~

sYafIk-wAy said...

filem yang dinantikan tahun ni , betul ke best , jom terjah !

jaya jr said...

efa:haha,ntah laa..tak tengok lagi ni..tak boleh bagi komen..haha

misslanza:haha,esok pon belom tentu dapat.ramai kot orang..adooi

sheda:hehe,tengok le,boleh ditonton di pawagam berdekatan..kui3

emieysandra:haha,marathon pon xpe..hari biase murah sikit..

zik:orang kate,bukan kite kate..tapi aku rase klo tak best pon kutip banyak jugak..hero mahal kot

#:hehe,same laa kite belom tengok..

sYafik:terjah jangan tak terjah..haha

aiyahassan said...

da tenguk td. best wooooooooooo

KABAKOGA said...

ni cerita ade kait2 ngan atu dop mat?
leh gop tes tanding filem 40 juta 2alam

jaya jr said...

adop harun..lawok2 biase kot..2 alam mende..bahagian ngenpen 40 juta..bukan bahagian ngutip..haha

Nica said...

pakwe men pistol pastu tembak2, makwe pulak men kuali pastu baling2 kat kpala pakwe, baru mencabar. he he