Monday, May 16, 2011

malware ialah mambang kepada website


celaka sungguh kau wahai si malware..lebih celaka dari mambang-mambang dalam cite Pendekar Bujang Lapok..dekat 2 jam jugak aku cari menatang tu..klo malware tu datang dari link blog yang ade dalam bloglist senang..tapi kali ni,datang dari link yang aku masuk dalam edit HTML aka edit Templates..mane laa aku tak pening..rupeye datang dari link save energy mode aritu..semata-mata nak menghijaukan bumi laa katekan..tapi kali ni aku dah ambik direct dari website asal..haha..takde malware-malware dah..

this is a green website,not a blue website

haha,walopon blog ni tak brape nak hijau,tapi sebab ade save energy mode ni,kire menghijaukan bumi laa jugak..aku pon tak brape paham ape fungsi save energy mode ni..tapi harap-harap ade laa efeknye kan..baru berbaloi buat..kui3

***sape nak belajar buat,pergi je laa kat green website tu..aku tak boleh ajar sebab hari ni hari guru..guru takde sebab semua pergi jamuan..takpon maen cabutan bertuah dalam dewan..untuk keterangan lanjut,tekan je gambar green website tu =)..


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

2 comments:

nadira shahid said...

haha, nak buat jugak.. cm ne ek nak buat save energy mode nih?

jaya jr said...

tekan je kat gambar tu..link ke website onlineleaf..situ ade die ajar cara nak buat..haha