Sunday, May 22, 2011

antara dua akal

haha,pandangan terhadap yang berambut panjang dengan yang mewarnakan rambut???klo aku laa,rambut panjang boleh masuk rumah lagi..steady je makan nasik satu meja dengan keluarga..kene laa sound dengan mama aku suh masuk kedai guntung rambut..tapi boleh laa buat-buat tak dengar..tapi klo rambut perang,tak masuk rumah laa jawabnye..mau kene kejar ngan batang kayu dengan abah aku..


tapi apesal laa ramai budak-budak muda skang ni suke duk ikut mat salleh maen cat-cat rambut..tak paham sungguh..nampak sangat ke kite ni bangsa lemah???sebab adatnye,bangsa yang lemah mengikut bangsa yang kuat..hmm,kene pikir laa sikit kan..banyak buruk dari yang baik bile letak bahan kimia atas kepale..haha


gambar sekitar aktiviti dalam universiti malam tadi bersama-sama rakan sepermainan diterajui saudara saif sulong..nampak sangat sem ni mase lebih banyak digunakan untuk berfotografi..haha,seronok-seronok..

***rambut atas tu serabai sebab tuan punye badan da mengantuk,bukan kutu malam sejati..tu pon da brape kali RQ nak balik baru dilayan..susah-susah..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

19 comments:

iday said...

rambut hensem,hehe

eh,pic yg satu lagi tu,tu cahaya ape er?

Taufik Jusoh said...

mak aku suka je rambut aku panjang. kalau rambut aku pendek (botak ke) mak aku asyik bahan aku je. HAHA

Blog update : Kalau orang, kalau kita?

MissNadh said...

bangga dgn rambut hitam berkilat..lagi seksi dan menarik dipandang drpd yg kaler2 bagai semua tuh.:)

btw,serabai tp hitam = menawan

schasya said...

same laa kite . . hahaaa, x mnt rmbut yg kaler-kaler. . . :)

nur dhiya' aida said...

natural la lawaaa .
bole buat solat dgn yakin habis !
karat-karat buat pe ?
kasik lagi nampak kurang lawaaa la kann .

Cik Yatt said...

hitam lagi menawan lorh..

Mohamadazhan hjDesa said...

ada juga kata hensem kira tak serabai la tu.haha.

tunggu dah keja kot beru rembat Dslr...huhu

budak_baik said...

serius rmbut pnjang lg ok dr rmbut berkarat.. haha.. tp, stay kemas la.. jgn rmbut dh mcm penyapu buruk lak..

ade member kat umah aku ni, die punye rmbut kaler merah.. pergh!! annoying..

jaya jr said...

iday:haha,biase je..gambar bawah tu lampu LED je

taufik:haha,klo aku pon botak kene sound jugak..die nak sedang-sedang..tapi mak ko nak rambut pnajang..hehe,rock2..

missnadh:haha,bangun tido bleh laa serabai-serabai..
tap klo serabai sepanjang mase kang mak sendiri yang gunting..haha

schasya:haha,nak kaler pon buat ape..buang duit je kan..haha

dhiya:haha,memang bagus untuk berpemikiran macam anda..cume ade je orang yang buat donno bab kaler2 ni..

cik yat:haha,macam tagline iklan syampu pulak..hihi

azhan:haha,tak serabai lagi?boleh laa peram lame sikit azhan..haha..xpe2,die macam makan nasik,lagi lambat beli,lagi puas hati pakai bile da dapat..

jaya jr said...

haha,betol3..panjang pon kene rapi laa kan.budak umah ade rambut kaler merah???senang je..buat-buat maen baling belon isi air,tapi dalam belon ko tu letak clorox..aim die punye kepale..haha..setel..

NURUL NATASYA AMIR said...

cool dgn rambut panjang anda.i loikee :P

sha said...

haha~

bagus la klu bukan kutu malam sejati.. =)

U mana ni?

HonEyBuNNy said...

macam kenal ja mahallah tu..hehe...;-)

syoknya la main2 noh di malam hari..kami y perempuan duduk dalam bilik ja..ngeh3...

jaya jr said...

natasya: =)..haha..TQ2

sha:haha,kutu malam tapi tak boleh lame-lame..kah3..kejap boleh aa..universiti kat gombak je..hehe

honeybunny:haha,kenal ke?memang laa kenal..mahaallah dalam U ni sepesen je..pempuan memang tak elok kluo malam-malam..tengok drama je..kui3

fiqaliqa said...

buat light graffiti ker ? bez-bez !

jaya jr said...

haha.lebih kurang laa..belajar2..kui3

sha said...

UIA ya?

n!cK said...

waaa..terujeee..ekeke(tetibe)

jaya jr said...

sha:haha,,itulah tempat belajarnye..

nick:haha,ape yang terujanye?