Skip to main content

susunan movie pertengahan tahun 2011

okay,aku bukan kaki wayang..tapi sesekali aku rase nak tengok wayang,aku akan masuk wayang..lagi satu sebab aku tengok wayang klo cite tu memang aku minat..klo cite biase-biase memang aku tak tengok wayang laa..nil list cite yang aku tengah susun

1-fast and furious 5


2-transformers:the dark of the moon


3-kongsi


4-pirates of the carribean:on stranger tides

tapi kene tunggu masuk semester pendek dulu laa..semester pendek ni da bajet nak relax-relax sikit..jadual pon tak padat..jadi anytime rase nak tengok wayang,anytime boleh kluo kot..nak balas yang tak boleh buat mase sem panjang..sape nak tengok skali boleh jugak..haha..tapi aku memang tak pergi sorang-sorang laa..paling busuk aku haruk laa member aku 2-3 orang...buat teman..haha..kang ade papehal senang..

***banyak cite ni nak tengok ni..jadi pandai-pandai laa setting hari rabu..jimat sikit..tapi kepuasan tetap sama..haha..ni tak masuk skali harry potter..sebab aku tak update sepenuhnye harry potter..haha..

Comments

Sang Harima said…
Peh. Kalu aku gi kat awok mung, piye nok payung weh? Ha ha
hafizah radzi said…
fast n furious & kongsi sound interesting!! ^__^
jaya jr said…
sang harima:klo hari rabu,aku payung xpe..upoh mari melawat..hehe

hafizah:haha..fast and furious da kluo,tapi tak pegi tengok lagi..kongsi belom lagi..tengah iklan..
HonEyBuNNy said…
anytime boleh tido kan..hehe...

wajib tengok kongsi tu..;_0

selalu tengok kAt mana?heheheh
zikeryhassan said…
nanti boleh belanja aku :)
jaya jr said…
honeybunny:haha,tu laa.anytime boleh tido..kongsi tu memang ade dalam list aa..tengok biase kat midvalley..wangsa walk tak pernah lagi.haha

zik:haha,hari rabu laa..murah sikit..haha
cite fast and furios 5 tu terbaikk!!best aritu tengok kt wangse walk..=) singgah and follow u..=) thanks singgah blog fiera tadi..=)
nuhan said…
wahhhh list cite yg sama! jomm susun jadual! ^^
r-5 said…
harap2 dapat tgoklah smuani. duittiggal 50 hinggit ja.haha
Scya LollitA said…
cik scya baru tgk gulliver's travel . best gak la h0h0h
jaya jr said…
fiera:haha,lepas ni pon bajet n tengok fast and furious 5 kat wangsa walk je

nuhan:haha,jom susun jadual mase cuti..

r-5:sempat lagi tu..4 cite tak sampai rm25 klo tunjuk kad pelajar..hehe

scya:haha,tak tau pulak pasal cite tu..sebab tak update sangat kot..update cite yang femes2 je..
rubi @ cawan2 said…
dan dan bulan ni byk citer best. bulan lepas macam nak mati da rasa. hahaha
jaya jr said…
haha.takkan takde cite boleh mati..tak logik nih..kui3..gurau je..kaki wayang boleh laa cakap camtu kot

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka