Wednesday, May 4, 2011

susunan movie pertengahan tahun 2011

okay,aku bukan kaki wayang..tapi sesekali aku rase nak tengok wayang,aku akan masuk wayang..lagi satu sebab aku tengok wayang klo cite tu memang aku minat..klo cite biase-biase memang aku tak tengok wayang laa..nil list cite yang aku tengah susun

1-fast and furious 5


2-transformers:the dark of the moon


3-kongsi


4-pirates of the carribean:on stranger tides

tapi kene tunggu masuk semester pendek dulu laa..semester pendek ni da bajet nak relax-relax sikit..jadual pon tak padat..jadi anytime rase nak tengok wayang,anytime boleh kluo kot..nak balas yang tak boleh buat mase sem panjang..sape nak tengok skali boleh jugak..haha..tapi aku memang tak pergi sorang-sorang laa..paling busuk aku haruk laa member aku 2-3 orang...buat teman..haha..kang ade papehal senang..

***banyak cite ni nak tengok ni..jadi pandai-pandai laa setting hari rabu..jimat sikit..tapi kepuasan tetap sama..haha..ni tak masuk skali harry potter..sebab aku tak update sepenuhnye harry potter..haha..


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

13 comments:

Sang Harima said...

Peh. Kalu aku gi kat awok mung, piye nok payung weh? Ha ha

hafizah radzi said...

fast n furious & kongsi sound interesting!! ^__^

jaya jr said...

sang harima:klo hari rabu,aku payung xpe..upoh mari melawat..hehe

hafizah:haha..fast and furious da kluo,tapi tak pegi tengok lagi..kongsi belom lagi..tengah iklan..

HonEyBuNNy said...

anytime boleh tido kan..hehe...

wajib tengok kongsi tu..;_0

selalu tengok kAt mana?heheheh

zikeryhassan said...

nanti boleh belanja aku :)

jaya jr said...

honeybunny:haha,tu laa.anytime boleh tido..kongsi tu memang ade dalam list aa..tengok biase kat midvalley..wangsa walk tak pernah lagi.haha

zik:haha,hari rabu laa..murah sikit..haha

www.fierapirot.bolgspot.com said...

cite fast and furios 5 tu terbaikk!!best aritu tengok kt wangse walk..=) singgah and follow u..=) thanks singgah blog fiera tadi..=)

nuhan said...

wahhhh list cite yg sama! jomm susun jadual! ^^

r-5 said...

harap2 dapat tgoklah smuani. duittiggal 50 hinggit ja.haha

Scya LollitA said...

cik scya baru tgk gulliver's travel . best gak la h0h0h

jaya jr said...

fiera:haha,lepas ni pon bajet n tengok fast and furious 5 kat wangsa walk je

nuhan:haha,jom susun jadual mase cuti..

r-5:sempat lagi tu..4 cite tak sampai rm25 klo tunjuk kad pelajar..hehe

scya:haha,tak tau pulak pasal cite tu..sebab tak update sangat kot..update cite yang femes2 je..

rubi @ cawan2 said...

dan dan bulan ni byk citer best. bulan lepas macam nak mati da rasa. hahaha

jaya jr said...

haha.takkan takde cite boleh mati..tak logik nih..kui3..gurau je..kaki wayang boleh laa cakap camtu kot