Thursday, May 26, 2011

terengganu mendahului carta liga super 2011

gol-gol malam tadi

selamat pagi semua..mane yang paginye cerah,bawakbawak laa bukak tingkap bagi cahaya masuk kkan..pagi ni saje je nak up semangat sikit..tidak ade berselindung lagi..aku orang terengganu dan fan bola sepak terengganu..teregganu sah mendahului carta liga super mulai malam semalam..ianya hasil kemenangan 5-0 ke atas pasukan pahang..

kedudukan nombor 1 liga menjadi milik terengganu setelah dibantu pasukan adik,T-Team yang menjinakkan seekor kijang ni kota bharu dengan kemenangan 2-1..walopon pedih,tapi terpaksa ditelan penyokong fanatik kelantan yang sentiasa membanjiri perkarangan stadium dalam setiap perlawanan..tak kire di mane jua mereka berada..

team bola selangor dah out kot sebab semalam pon kalah 2-1 ngn harimau muda dengan itu dimaklumkan,persaingan terengganu kelantan semakin sengit dan pasukan terbaik bakal menjulang dua piala iaitu Piala FA dan Piala Liaga Super..

***tiket final piala FA dijual 30 ribu di stadium terengganu,30 ribu di stadium kelantan dan 25 ribu di stadium bukit jalil..tunggu mase je nak serbu nih..tapi harap laa boleh kirim..kompem beratur beli ramainye macam sardin dalam tin..


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

SaiSyi said...

Bola Bola Bola..

Razis said...

tiba2 jer T'ganu nie jadi power plak.

YAYA AZURA said...

yaya semestinya sokong terengganu!

jaya jr said...

saisyi:haha,bola aje laa..takde mainan laen dah..kui3

rais:haha,tetibe tu tak jugak,tapi pandai ambik peluang..selangor kalah,kelantan kalah,boleh laa terengganu duk atas

yaya:haha,betol3..xsabor nk g bukit jalil ni..hihi

POSH76 said...

blogwalking

eya said...

salam..
TERENGGANU BEST..:)

peg bukit jalil erk??rakam detik2 indah erk..
moga perlawanan aman damai...

jaya jr said...

posh:huhu..blogwalking

eya:xdop masaloh..kite g nok sokong team kite je..harap bebas dari masaloh nk gocoh..huhu