Saturday, May 21, 2011

terbaru di friendstop

huh,penat pulak lari-lari  pagi ni..dalam usaha menghasilkan sebuah komuniti sihat dan cergas,joging awal pagi hujung dihujung minggu ni macam patot laa jugak..takde ape sangat nak dishare untuk pagi ni..sebab semalam pon sampai kat bilik dalam pukul 1..kluor makan pastu macam biase,jadi kutu malam yang pandai menjaga maruah diri..singgah laa kejap kat uptown danau kota..takde pape pon nak dibeli,cuma beli stokin baru sepsang..tu yang semangat nak joging pagi-pagi ni..haha

tapi sebelom pergi makan tu,duk sembang-sembang pasal golongan-golongan manusia yang mendapat hidayah Allah ni..macam terharu pon ade kan..paling latest,Sham dari kumpulan Kamikaze..da ikut jejak langkah saudara Bob Lokman..bagus laa macam ni..cume masih terkilan sebab ade golongan yang masih buta hati membidas balik orang-orang yang berubah ke arah kebaikan ni..


hmm..pagi ni pon aku dengar balik video ni..sejuk je hati kan..sape nak dengar dan tak dengar lagi,klo nak dengar boleh laa tekan..hehe..pastu tetibe je rajin pulak nak cari FB sham kamikaze ni kan..dah like skali FB die..haha..


tapi ape yang baru kat friendstop aa???haha,da teralih tajuk pulak..yang terbaru ialah ade page DSLR kat atas sebelah kanan tu..saje nak share hasil pencarian gambar di waktu lapang..takde laa cun gile-gile..sekadar menyedapkan mata memandang boleh laa..hehe..

***pagi ni perfect..jogging pastu ade sarapan..alhamdulillah =) selamat berhujung minggu semua ye..


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

anamizu said...

alhamdulillah..
sejuk je mata memandang ^____^

zikeryhassan said...

bagoslah. semoga ramai lagi yg ikot jejak langkah mcm tu

Sang Harima said...

Gong Bok menuju ke arah K-pop Islami?

jaya jr said...

anamizu: =).betol3

zik:tu ah..sedap jugok dengor ceramoh puok2 die ni..

sanghrima:kpop islami?pop2 xdok dalam islam..nasyid je..

SRenungan said...

alhamdulillaih..
:)

Alin said...

tumpang share boleh? :D

LUTFI SYAFIQ said...

alhamdulillah... hehe

amranaiman said...

alhamdulillah syukur~ +D