Tuesday, May 31, 2011

pagi ceria =)

selamat pagi..semoga ceria selalu..haha..2-3 hari ni macam tak brape nak sihat..mata cepat penat.tak boleh nak mengadap atau fokus kat laptop lame-lame..jadi takde blogwalking sangat..nak menaip pon tak brape nak semangat..tapi hari ni rse macam dah OK sikit..Alhamdulillah laa kan..thanks to Allah..kite patot yakin Allah yang memberi penyakit dan Allah jugak laa yang menyembuhkan..bukan kite sihat sebab ubat yang kite makan..ubat tu hanya sebagai ikhtiar..tapi yang menyembuhkan itu tak laen tak bukan Allah yang maha pengasih..


***kadang-kadang kite rase kuat pastu alpa.tapi bile dapat demam @ selsema je,badan da rase tak larat..nak buat keje pon macam tak selesa..baru je demam atau selsema..sesungguhnye sakit dapat menghapuskan dosa-dosa kecil..ceria selalu =)
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

11 comments:

fifianggun said...

morning!!!!!

Syuk Ry said...

cemat pagi.. !!
film review : KungFu Panda 2

Nur Hawa Mohd Zin said...

selamat pagi :) tak care ye :)

ieka.H said...

mornink juga...
sakit tu mngingatkan kte pd Tuhan :)

Mario said...

bagus betul ko ni jj....tak sihat pun tp komited betul dgn blog... aku suka komen ieka tu...

Mohamadazhan hjDesa said...

lama benor demam ni, tapi sempat shoot lagi kira sihat lagi tu.hehe

Perodua Myvi 2011 Menggunakan Enjin 1.5L Bakal Dilancarkan (GambarMenarik)

jaya jr said...

fifi & syukry:haha :D

kak hawa & ieka:huhu,TQ :D

mario:komen ieka tu memang betol..tapi ni pon update pendek2 je..tu pon banyak typo..

azhan:tu laa,lame sikit terkena kali ni..ni stok lame ni,da lame tak kluo shooting

anismelon said...

btl toh..sakit yg kite rase toh sebenanye penghapus dosa..kn..:)..selamat tngahari..:)..

LUTFI SYAFIQ said...

nice nya gambar!

HonEyBuNNy said...

selamat petang..heheh

ku juga ceria walaupun banyak esmen..ehheh

jaya jr said...

anis:hmm,betol3..setiap manusia kan tak lari dari kesilapan..boleh laa tebus sikit2

lutfi:hihi..TQ bro..baru nak berjinak ni

honeybunny:haha,esmen memang bikin sakit kepale..kui3