Wednesday, May 11, 2011

TV in the room

haha,suasana di rumah aku bawak masuk bilik aku skang ni..dengan jayanya aku pergi request balik TV 14 inci yang kene rampas mase semester 1 aritu..ni sem 3 baru dapt..sem lepas bagi fellow tengok free of charge sebab tak sempat nak mintak balik..nasib kat bilik ni line OK..sekali ejas je semua channel da dapat kecuali saluran berbayar astro..tu memang aku tak de keinginan nak letak..

di tepi pantai yang indah

klo diikutkan gambar pantai ni,tahu tak ape yang kurang di Kuala Lumpur???senang je jawapannye..kat KL takde pantai..haha..petang-petang klo nak makan angin,orang akan pergi kat tasik..tapi klo negeri laen ade je pantai..petang-petang boleh laa makan angin..macam mamat sorang tu,skali bawak 3 orang kot awek..lagi sorang nak cukup kuota..rock gile..kih3..tapi aku da observe..die tak buat macam-macam..die sembang-sembang je sambil makan sekerim..

***ade TV tu senang sikit nak tengok Juvana ngn Mate Ayer..haha


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

16 comments:

zikeryhassan said...

KL ada pantai la. Pantai Dalam. ahaha

nama.aku.lynn said...

SERIUS lama tak masuk sini.
dah btukar wajah kot.niceee!!=)

-ini diary saye- said...

patotla boys x boring kat bilik... ada tivi hupenye... =)

-ini diary saye- said...

patotla boys x boring kat bilik... ada tivi hupenye... =)

nanad said...

whoah :O pemandangan kat pantai tuu cantik :D

Mohamadazhan hjDesa said...

haha, kl ni ada parlimen lembah pantai bro, aku dok area2 ni...setiap ptg aku amek angin kat pepasir pantainya =) haha

jaya jr said...

zik:haha,tu name tempat kot..dekat ngn tempat foundation aku dulu

lynn:haha..TQ singgah sini..rajin2 laa datang lagi..kui3

inidiari:haha,klo takde TV pon bleh maen laptop..TV tu tambahan je..

nanad:huhu,OK..tu snap mase balik kampung nenek aritu..

azhan:haha,aku tahu ahli parlimen lembah pantai..Nurul Izzah..

HonEyBuNNy said...

pinjam tb sat...nak tengok cerita neh...hehe..

ala...lepak ja taman lelayang...konon2 pantai la kt ctu..hahahha

Puteri Iqa Izyan said...

muahaha. request balik tuhhh..
pantai2 kt tgnu ni sebulan sekali je pegi.muahaha.

waRDah a.k.a QiQi said...

keh3x... waaahhhhh~ sape fellow yg rampas tv tu tuh?? :D

huneybunny.. keh3x... sies!! men lyg2 bes wooooo~ :D

jaya jr said...

honeybunny:haha,memang taman lelayang je ke bes kat area ni?petang-petang ramai gile kot orang..klo naek kete memang sakit..naek motor jugak yang bes..haha

iqa:haha,mesti aa kene requeat..takkan nak sedekah je..klo kedit xpe jugak..huhu

wardah:haha,tak pasti sape yang rampas..kene mase cuti..tapi fellow blok ni OK je..

Meera said...

Bestnya... Dah lama tu tak gi pantaii

Mario said...

perghhh...3 org tu...

jaya jr said...

meera:hehe,orang KL ke??

mario:tu aar..sedare mare kot..hehe

KABAKOGA said...

wat mari tiwi plasma skali mat,
laung amaran sket k sex2 woden ae.,

jaya jr said...

meera:ni hujung minggu,boleh laa ajak keluarga ke,adik abang ke..pantai best kot..huhu

mario:tu laa,sampai 3 orang..sedare mare kot..huhu

kabakoga:haha,plasma dok plasma gok run..klo pecoh naek tangge,ngange je situ le..woden spulok nyesal dok dan tengok..kah3