Skip to main content

TV in the room

haha,suasana di rumah aku bawak masuk bilik aku skang ni..dengan jayanya aku pergi request balik TV 14 inci yang kene rampas mase semester 1 aritu..ni sem 3 baru dapt..sem lepas bagi fellow tengok free of charge sebab tak sempat nak mintak balik..nasib kat bilik ni line OK..sekali ejas je semua channel da dapat kecuali saluran berbayar astro..tu memang aku tak de keinginan nak letak..

di tepi pantai yang indah

klo diikutkan gambar pantai ni,tahu tak ape yang kurang di Kuala Lumpur???senang je jawapannye..kat KL takde pantai..haha..petang-petang klo nak makan angin,orang akan pergi kat tasik..tapi klo negeri laen ade je pantai..petang-petang boleh laa makan angin..macam mamat sorang tu,skali bawak 3 orang kot awek..lagi sorang nak cukup kuota..rock gile..kih3..tapi aku da observe..die tak buat macam-macam..die sembang-sembang je sambil makan sekerim..

***ade TV tu senang sikit nak tengok Juvana ngn Mate Ayer..haha

Comments

zikeryhassan said…
KL ada pantai la. Pantai Dalam. ahaha
nama.aku.lynn said…
SERIUS lama tak masuk sini.
dah btukar wajah kot.niceee!!=)
patotla boys x boring kat bilik... ada tivi hupenye... =)
patotla boys x boring kat bilik... ada tivi hupenye... =)
nanad said…
whoah :O pemandangan kat pantai tuu cantik :D
haha, kl ni ada parlimen lembah pantai bro, aku dok area2 ni...setiap ptg aku amek angin kat pepasir pantainya =) haha
jaya jr said…
zik:haha,tu name tempat kot..dekat ngn tempat foundation aku dulu

lynn:haha..TQ singgah sini..rajin2 laa datang lagi..kui3

inidiari:haha,klo takde TV pon bleh maen laptop..TV tu tambahan je..

nanad:huhu,OK..tu snap mase balik kampung nenek aritu..

azhan:haha,aku tahu ahli parlimen lembah pantai..Nurul Izzah..
HonEyBuNNy said…
pinjam tb sat...nak tengok cerita neh...hehe..

ala...lepak ja taman lelayang...konon2 pantai la kt ctu..hahahha
muahaha. request balik tuhhh..
pantai2 kt tgnu ni sebulan sekali je pegi.muahaha.
keh3x... waaahhhhh~ sape fellow yg rampas tv tu tuh?? :D

huneybunny.. keh3x... sies!! men lyg2 bes wooooo~ :D
jaya jr said…
honeybunny:haha,memang taman lelayang je ke bes kat area ni?petang-petang ramai gile kot orang..klo naek kete memang sakit..naek motor jugak yang bes..haha

iqa:haha,mesti aa kene requeat..takkan nak sedekah je..klo kedit xpe jugak..huhu

wardah:haha,tak pasti sape yang rampas..kene mase cuti..tapi fellow blok ni OK je..
Meera said…
Bestnya... Dah lama tu tak gi pantaii
Mario said…
perghhh...3 org tu...
jaya jr said…
meera:hehe,orang KL ke??

mario:tu aar..sedare mare kot..hehe
KABAKOGA said…
wat mari tiwi plasma skali mat,
laung amaran sket k sex2 woden ae.,
jaya jr said…
meera:ni hujung minggu,boleh laa ajak keluarga ke,adik abang ke..pantai best kot..huhu

mario:tu laa,sampai 3 orang..sedare mare kot..huhu

kabakoga:haha,plasma dok plasma gok run..klo pecoh naek tangge,ngange je situ le..woden spulok nyesal dok dan tengok..kah3

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka