Skip to main content

justin bieber kena baling telor!!!

haha,aku nak share je..aku tak obses ngn JB nih..tapi aku da jumpe video ni kat surat kabor online..terus masuk sini..kejadian kat sydney,australia..baru-baru ni..29 april

haha,nasib budak-budak malaysia bagus,tak baling telor..walopon sebenarnye,aku lagi bengang tengok semangat tak tentu pasal budak-budak malaysia menari tengah panas depan Pavillion..berlatih sempena JB datang malaysia baru-baru ni....flashmob ke ape jenis menarinye..aku pon tak brape nak ambik tau jugak..haha..tapi sape nak tengok,ila laa tengok JB kene baling telor..kui3..JB kena baling telor,tapi JB okay =)

Comments

haha, justin biber btoi...popular pun kena baling...elok sgt la tu. budak2 sekolah dok fanatik si budak kecik ni.
zikeryhassan said…
walaupun dia kena baling telor, duet die sket pun tak jejas. AHAHA
fifianggun said…
huhu,,,beselah tu,,,org jeles
dyea irdina said…
apa la duk diagungkan sgt JB tu...tak de maknaaaaaaaaaaaaaaanyaaaaaa...kaya dia je..kita ni? camtu la jugak
Yuni Aisyah said…
JB dah jd cam 1 fenomena la pulak..nyanyi xde la hebat mne pon..
HonEyBuNNy said…
selamat baling dengan telur...kalau dengan batu?xke sakit..heheh
jaya jr said…
azhan:haha,budak pempuan aa majoritinye..

zik:memang laa tak jejas..sebab die punye pendapatan 300juta..haha

fifi:klo tak sebab jeles mungkin sebab JB ni suare biase2 je..kui3

dyea:tu laa,klo die nak bagi sikit duit die kat kite ok gak..ni makan sorang je..mane tak kene baling

unnie:haha,sebab die ni kategori cute kot..suare tolak tepi..

honeybunny:klo baling ngn batu kompem masuk buletin utama..haha
Ezay Hadry said…
biar die sedo sket tuh..bukan sume orang suke die..haha konfirm trauma nok g australia..hihi
Anna King said…
huhu.. x sangka pulak JB kena baling telor... budak2 je minat die ni... biasa2 je suara die..
ezzah said…
ahaha . tu tanda benci ke sampai kena baling telor tu .
nuriz said…
ada jugak yan tak suka hehe..
jeles kot
jaya jr said…
ezay:haha,kene blacklist dh aussie..kacip laa fan die kat nu..haha

anna:haha,tu laa..peminat die budak-budak pempuan bawah umur..kui3

ezzah:haha,balin telor boleh..baling tomato pon boleh jugak..

nuriz:haha,mungkin laa..orang terkenal biase la tu
k e y r i said…
HAHAHHAHAHA orang kaye pon kene baling telo! haha guling2 aku atas katil ni :P

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka