Monday, May 2, 2011

justin bieber kena baling telor!!!

haha,aku nak share je..aku tak obses ngn JB nih..tapi aku da jumpe video ni kat surat kabor online..terus masuk sini..kejadian kat sydney,australia..baru-baru ni..29 april

haha,nasib budak-budak malaysia bagus,tak baling telor..walopon sebenarnye,aku lagi bengang tengok semangat tak tentu pasal budak-budak malaysia menari tengah panas depan Pavillion..berlatih sempena JB datang malaysia baru-baru ni....flashmob ke ape jenis menarinye..aku pon tak brape nak ambik tau jugak..haha..tapi sape nak tengok,ila laa tengok JB kene baling telor..kui3..JB kena baling telor,tapi JB okay =)


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

13 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

haha, justin biber btoi...popular pun kena baling...elok sgt la tu. budak2 sekolah dok fanatik si budak kecik ni.

zikeryhassan said...

walaupun dia kena baling telor, duet die sket pun tak jejas. AHAHA

fifianggun said...

huhu,,,beselah tu,,,org jeles

dyea irdina said...

apa la duk diagungkan sgt JB tu...tak de maknaaaaaaaaaaaaaaanyaaaaaa...kaya dia je..kita ni? camtu la jugak

Yuni Aisyah said...

JB dah jd cam 1 fenomena la pulak..nyanyi xde la hebat mne pon..

HonEyBuNNy said...

selamat baling dengan telur...kalau dengan batu?xke sakit..heheh

jaya jr said...

azhan:haha,budak pempuan aa majoritinye..

zik:memang laa tak jejas..sebab die punye pendapatan 300juta..haha

fifi:klo tak sebab jeles mungkin sebab JB ni suare biase2 je..kui3

dyea:tu laa,klo die nak bagi sikit duit die kat kite ok gak..ni makan sorang je..mane tak kene baling

unnie:haha,sebab die ni kategori cute kot..suare tolak tepi..

honeybunny:klo baling ngn batu kompem masuk buletin utama..haha

Ezay Hadry said...

biar die sedo sket tuh..bukan sume orang suke die..haha konfirm trauma nok g australia..hihi

Anna King said...

huhu.. x sangka pulak JB kena baling telor... budak2 je minat die ni... biasa2 je suara die..

ezzah said...

ahaha . tu tanda benci ke sampai kena baling telor tu .

nuriz said...

ada jugak yan tak suka hehe..
jeles kot

jaya jr said...

ezay:haha,kene blacklist dh aussie..kacip laa fan die kat nu..haha

anna:haha,tu laa..peminat die budak-budak pempuan bawah umur..kui3

ezzah:haha,balin telor boleh..baling tomato pon boleh jugak..

nuriz:haha,mungkin laa..orang terkenal biase la tu

k e y r i said...

HAHAHHAHAHA orang kaye pon kene baling telo! haha guling2 aku atas katil ni :P