Thursday, May 12, 2011

petang

1st tyme sepanjang aku sampai gombak ni hujan waktu petang..klo kat umah,nak aje aku cari keropok lekor ke,teh o panas ke..tapi kat sini cam malas je..keropok lekor macam keras je..yang liat pon ade..jenuh mengunyah..tapi ade jugak bagusnye..baru kene ngn sunah kunyah 40 kali..hehe..

bile hujan ade embun kat bunga..nice

saje nak bagi pandangan nih..ade orang blogger tanye,camne nak update blog bile da habis ayat nak tulis..bagi aku,nak update tak semestinye kena tulis..pakai gambar pon boleh,pakai video pon boleh,pakai isu semasa pon boleh.tak semestinye kene cerita pasal sehari-hari je..tapi rasenye masalah ni mungkin terjadi kat blogger yang terbiasa cerita pasal diri sendiri atau lebih menjadikan blog sebagai diari..happy blogging,klo takde idea,blogwalking pon jadik =)

***ade ke patot blgger sang harima ajak aku pegi konsert MAY kat Terengganu Equestrian Resort..agak-agak laa der,aku duk jauh ni..klo aku ade kat umah boleh je walopon aku tak rock macam mu..sang harima,sang harima..skali aku ngap baru mu tau..haha


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

10 comments:

zikeryhassan said...

hebak doh ye lenim

ejulz said...

alhamdulillah.. putrajaya pun dh ujan..

Jangan lupa terjah n komen k.. :) "Jalan2 di Melaka "

jaya jr said...

zik:hebat mnde nye..biase2 je..dok rok cetong lagi ni

asrul:tu laa..syukur2..cume sejuk sikit laa sebab duk tepi bukit..hehe

Mohamadazhan hjDesa said...

itu air hujan ori ka.? ka ko p renjis2 kat bunga tu.haha.

apa pun terbaik lah pic, aku tak mampu lagi nak rembat DLSR, kamera hp ja lah =)

misyamissyou said...

santek ah bunge de air2 cm tu..

chenurulhusna said...

jj!lama dop jengok dening!sush nop bace tulise la.~

KABAKOGA said...

sebut kepok leko rase marri lalu rindu kapong halamang mat,
haddoi..

Mohamadazhan hjDesa said...

embun ori ka tu.hehe.ka pergi percik air situ =)

MISS LANZA said...

suka pic bunga tuh.
ok lebeh suka pada embun.
nice okehh..

jaya jr said...

kabakoga:haha,sini xdok kepok ori owp..tu rase nk balik kapung oor..

azhan:haha,ori2..baru lepas hujan mase ambik gambor ni..

lanza:haha,TQ..cam bes je snap2 gambor nih..kui3