Saturday, May 7, 2011

perkara tak senang bile berjalan

salah satu perkara yang membuatkan anda tak senang duduk mase keluar pagi hari..pagi-pagi biase angin banyak dalam perut..haha.jage-jage klo naek kereta..klo ade bau tak bes tu,jagn tanye,terus bukak tingkap je



pagi ni macam bangun macam biase..tapi breakfast kat luor skali ikut parents pergi pasar besar kedai payang cari barang mentah nak masak-masak..menu pagi ni nasik minyak ngn teh ais..jarang aku minum teh ais pagi-pagi sebab mengikut sejarah lalu,lepas minum teh ais pagi-pagi,keadaan akan jadi huru hara..tapi entah macam mane pagi ni,aku order jugak teh ais..nasik minyak no hal..ok je..

tup-tup 2-3 langkah lepas bayar..perut buat hal..dah laa abah aku nak pegi beli ikan..habis dah kali ni..aku pon jalan-jalan buat relax..lepas setel beli ikan nak pulak singgah pasar tani..2 pasar aku pergi arini..haha..paling tak tahan kat pasar tani..terpaksa laa aku berperang habis-habisan kali nih..berjalan sebanayk boleh..kah3..ate orang klo berjalan die jadi ok balik..klo berlari-lari lagi bagus..tapi klo aku lari kat tengah pasar macam orang tak sihat laa pulak..

kesudahannye,paling bermasalah klo baru keluar kejap tapi perut memulas..haha..sakit-sakit..klo kluar sendiri takpe,boleh memecut balik umah..ni sebab mengikut,bertahan aje lah..haha..yang penting berjaya sampai umah..sebab tak bes kot nak melepas kat tandas awam..

ubat sakit perut yang agak cemerlang bagi sakit perut berpanjangan..hehe


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

zikeryhassan said...

aku kalau pagi2 pekena nasi lemak memang ke toilet la jawabnya

k e y r i said...

gunalah pill CHI-KIT TECK AUN! hahaha iklan jap.. :P

jaya jr said...

zik:haha,nasik lemak memang..berat nanang..tapi sedak..haha

keyri:haha,pil ni option kedua lepas pekena teh pekat..