Wednesday, May 11, 2011

3rd day : selamat pagi =)

adapon korang rase bosan pagi-pagi ni,tapi apekah korang sanggup nak pegi baling bola bowling???klo aku,aku rase cam nak makan nasik je dulu..nasik lemak tak pon roti canai..baru ade tenaga nak baling bola bowling..sebab aku pon da lame jugak tak maen bowling ni..takde laa hebat mane..tapi longkang boleh laa nak elak kot..

silap setting bola buruk duk depan.kui3

ape ke rilek benor aku ni sampai pagi-pagi boleh terlintas nak maen bowling..kah3..tapi mane laa nak ade pusat bowling pagi-pagi camnih..paling kuat aku pergi angkat batu-bata je waktu-waktu camni..taik mate pon tak clear habis lagi,ade hati nak maen bowling konon..ptuiii..bawak-bawak pergi mandi dulu laa woi!!!haha..


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

11 comments:

akmal said...

pagi2 macam ni pegi jogging lagi bagus

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

hehe.. tak reti nak main bowling.. salam kenal..:)

MrS. F!zA said...

belum dpt buat lg eh read more?akk pon tkthu mna nk cri..dh tk igt blog mna yg di ikut tutorialnya..

* pgi gini pergi la gym ke joging ke..ptg2 bru main bowling..kekeke

jaya jr said...

akmal:haha..rase cam malas nak melawan sejuk tepi bukit..

putri:mula2 memang laa tak reti..lepas tu ok je..kui3..TQ singgah sini

kak fiza:haha,xpe lah,sebab read more macam tu memang rare..read more yang biase2 cam kurang menraik je..kui3..petang2 laa maen futsal..bowling pagi2..

clah said...

Pagi2,bagos smbung tdo je la. Haha.

Ezay Hadry said...

adok kelas ke pagi2 ni? haha..kelas byk kansel je arini..

jaya jr said...

clah:haha,tido dok rok..duk umoh bleh aa tido..

ezay:adop kelas pagi arini..petang je kejap.hehe

dak eina said...

jom! kite lawan dua :P

zikeryhassan said...

jom pekena dua tiga round.

jaya jr said...

dak eina:haha,blanje ah..kuang3

zik:mu mari aa sini..sape rase die hebat,kene payung hok dok rok..haha

*47!k@# said...

haha..wah..lame dah xmaen bowling!!