Skip to main content

3rd day : selamat pagi =)

adapon korang rase bosan pagi-pagi ni,tapi apekah korang sanggup nak pegi baling bola bowling???klo aku,aku rase cam nak makan nasik je dulu..nasik lemak tak pon roti canai..baru ade tenaga nak baling bola bowling..sebab aku pon da lame jugak tak maen bowling ni..takde laa hebat mane..tapi longkang boleh laa nak elak kot..

silap setting bola buruk duk depan.kui3

ape ke rilek benor aku ni sampai pagi-pagi boleh terlintas nak maen bowling..kah3..tapi mane laa nak ade pusat bowling pagi-pagi camnih..paling kuat aku pergi angkat batu-bata je waktu-waktu camni..taik mate pon tak clear habis lagi,ade hati nak maen bowling konon..ptuiii..bawak-bawak pergi mandi dulu laa woi!!!haha..

Comments

akmal said…
pagi2 macam ni pegi jogging lagi bagus
hehe.. tak reti nak main bowling.. salam kenal..:)
MrS. F!zA said…
belum dpt buat lg eh read more?akk pon tkthu mna nk cri..dh tk igt blog mna yg di ikut tutorialnya..

* pgi gini pergi la gym ke joging ke..ptg2 bru main bowling..kekeke
jaya jr said…
akmal:haha..rase cam malas nak melawan sejuk tepi bukit..

putri:mula2 memang laa tak reti..lepas tu ok je..kui3..TQ singgah sini

kak fiza:haha,xpe lah,sebab read more macam tu memang rare..read more yang biase2 cam kurang menraik je..kui3..petang2 laa maen futsal..bowling pagi2..
clah said…
Pagi2,bagos smbung tdo je la. Haha.
Ezay Hadry said…
adok kelas ke pagi2 ni? haha..kelas byk kansel je arini..
jaya jr said…
clah:haha,tido dok rok..duk umoh bleh aa tido..

ezay:adop kelas pagi arini..petang je kejap.hehe
dak eina said…
jom! kite lawan dua :P
zikeryhassan said…
jom pekena dua tiga round.
jaya jr said…
dak eina:haha,blanje ah..kuang3

zik:mu mari aa sini..sape rase die hebat,kene payung hok dok rok..haha
*47!k@# said…
haha..wah..lame dah xmaen bowling!!

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka