Thursday, May 20, 2010

about me kene duduk atas

hari ni,malam ni update berkisar pasal jantina..apesal pulak jantina..sebab ade slah faham mengenai jantina owner friendstop aka jaya jr..macamane boleh jadi macam ni??susah pak cik nk expelen..huhu..ade beberape faktor kot..
  1. warna blog:aku suka warne yang terang2(++ ade button)..belang2 pon ok jugak..hehe..biase warne yang sinonim ngn pempuan warne pink..x pon warne lembut macam ungu violet ke,biru turqoise k..tapi warne2 tu satu pon xde kt blog aku
  2. kedudukan about me:mungkin salah aku jugak kot..aku letak mnde tu bawah sangat..xde laa bawah..tengah2..pastu gambar nye pon kecik je..mugkin ade yg x perasan..skang ni da up naek atas..
  3. nama:aku rase jaya jr tu da melambangkan macam lelaki..adoyai..x rock aa mcm ni..haha..name ni same ngn jersi futsal aku..kebetulan ade kawan buat name 'MEDE JR'..aku ikut jadi JAYA JR..hehe
so penjelasan telah dibuat..tiada keraguan,tiada kepalsuan bahawa JAYA JR ialah lelaki maskulin..hehe,maskulin ke aku??aku hentam je..haha..assalamualaikum




ini hasil pengunduran masa sebanyak 8 tahun..saya objek bulat..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

50 comments:

THE G said...

ehe.spe yg salah sangka tuh?

wan nurfazliyana said...

stripe stripe punya template ok what?theehehee.yg mcm skrg.merah,hijau,coklat,oren,kuning.

MissXYZ said...

adoi JJ... jantina mu diragui... agknye layout kne ade skull baru nmpk laki sket kot... hahaha

Nur Hawa Mohd Zin said...

alah..siannye..camne nak buat ek...

Encik Tikus said...

comel lah kau,haha :D

jaya jr said...

the G:ade..hari ni fyza dery`s dgn roslina..sblom ni pon ade gak..huu

wan:haha,sy memang suka layout ini..

missXYZ:haha,buat ape skull2,vespa bes sikit..hehe

hawa:tu laa,kene up profile naek atas..haha

en tikus:sy mat bulat..hehe

Aidi-Safuan said...

okay. gambar tuh dah menerangkan ke"maskulin"an anda. :P

najwa said...

walaweyh!!!
sguh semangat dye mase kecil...
cute lol..
hohoho

;D

jaa sweets said...

apesal nmpak cam bulat tyme kecik????
bila dh bsr xpulaK :D

my.name.is.shashya said...

ayat dier sy objek bulat...

tak pecaye laaaaa!!!!!

jaya jr said...

aidi:haha,sy memang maskulin,,huhu

najwa:ramai yg suka maen pipi mase kecik dulu..haha

jaa:besar kasi workout sikit,tu x jadi bulat sangat..

shashya:haha,percaye aje laa pd realiti..huhu

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. ade plak yg salah n konfius dgn jantina?? nasib la.. kehkehkeh..

jaya jr said...

haha,tu laa,nasib betol..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

muahahahaa... tiada apa yg nak dikatakan :p

Nur Erma Suzieaty said...

haha confius ngan jantina. tgk nme pun ley tau lelaki..

jaya jr said...

mrz fiza:hehe,bace je,x leh bising2..

erma:hehe ade faktor laen kot selaen name menyebabjan kekompiusan..xpe,kite sudah perbetulkan..

nabihah ramli said...

gmbo ni aku xleh blah ar tgkk..ngaHAHHAHA

rhapsody LiN said...

ahaha,,,,
bulat betul mse kecik
;pp

neway, cun ape ko pnye layout ni.
ticer bg 3 star
:p

FyZa said...

huhu dah tukar naik ats pun..alolo comeynya masa kecik2 dlu..1 lg nama u mayb mcm gurl cket..jaya jr..hehe

jaya jr said...

nabihah:haha,rilek aa..mase ni aa aku langgor pagor umoh mu sapa bekok dahi

Lin:hehewah,siap bagi bintang lagi..terima kasih..

fyza:hehe,xpe,sy da up naek about me..xde keraguan lagi lepas ni..

luvly mya said...

aikk.tak penah keliru pun jantina jaya jr nie..haha ;p

zulkbo said...

salam ziarah hari jumaat..
penghulu segala hari..
moga kita mendapat hikmahnya
dan di kurniakan kesihatan
yang baik..

HonEyBuNNy said...

cutenya kecik2 dulu..ehhe

jaya jr said...

mya:klo yang perasan,xde laa kompius..tapi ade yg x perasan..kene repair ejas bg nampak laa..hehe

zulkbo:iye,same2 lah kite berdoa agar mendapat rahmat dari-Nya

honeybunny:kecik2 suka makan,malas bersenam..huhu

SHaFiQa said...

lainnye muka dengan skarang..haha cute la wey..

wadud@duad said...

sempoi bro.. nama itu melambangkan perilaku seseorang.. :-)

reen_sofee said...

lol!
kalo name yg rock cam ne?
the rock??

zikeryhassan said...

kacak kot kau dulu-dulu. hehe

jaya jr said...

shafiqa:eh,rase macam same je..hehe

wadud:haha,betol2..nick name jaya jr dah sempoi rasenye

reen:x tau laa..rasenye jaya jr rock jugak..hehe

jaya jr said...

zikery:dulu aku x kacak..aku bulat je..org suke gurau2 cubit pipi aku..hehe

hans said...

hohoho
yups
sudah tidak ada keraguan lagi

dyea irdina said...

comelnya aser nak cubit2

jaya jr said...

haha..betol,,no more curiosity

dyea:hehe,x boleh sebab da puas kene ngn kawan2..

Nuraisyyah said...

hhahahaha..hmmmmm mse mle2 knal JJ or blog friendstop ni di alam maya..ceh3..aisya agak keliru...bkn agak..tp memg keliru..sbb layout yg JJ guna sme ngn layout yg kwn aisya gne..seorg insan bergelar perempuan..so..engt ni blog wanita juga..rupe2nya..salah sme skli..hehehheh..tp xkesah ar..xde la nmpak ayu sgt pon..:)

rin~eirie de' sEcond said...

suka tgk pic 8tahun yg lalu..
comey je n tembam hihihih

gades ain said...

uikks! comel ajeppp. huhuhu :P ade yg ragu ke? hohoho~

jaya jr said...

aisyyah:hahaJJ memang x ayu..

rin:haha,budak2 memang mcm tu..

ain:bukan ragu,kompius sebab x nampak ++ layout warne-warni..haha

EDDY DY said...

x tau kenapa dorang boleh konpius..aku tgok gamba dah tahu yg ko ni lelaki....

jaya jr said...

haha,sebab dulu gambar tu duk kt bawah,,ramai x perasan..

sarah shafie said...

hehe..objek bulat??bulatlah dulu2..mmg bulat..

nabihah ramli said...

bile plop mu lnggr pago umh aku???

jaya jr said...

sarah:haha,objek itu bulat

nabihah:ade dulu..mase aku drjh 6 aa..x caye tanye aa asil k,che de k..

Afzainizam said...

~~~@@@~~~
” Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua”
~~~@@@~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

runiera said...

jr-ah nie baru btl kedudukan "about me" u hhehhe)

maCy said...

kah3.. lwk la.. pestime maCy dtg pn xde la sala sgke..huhu

jaya jr said...

afzanizam:ok,sy sudah lawat blog kamu..

runiera:haha,ye suda di betulkan..

maCy:haha,sesetengah j yg x perasan..klo da perasan ok laa..haha

HEROICzero said...

cakap btol2.. maskulin ke x... keh3x

jaya jr said...

maskulin aa..header pon da ejas skali

+akufobia+ said...

kau laki ke?haha.

jaya jr said...

laki aa..huhu