Skip to main content

about me kene duduk atas

hari ni,malam ni update berkisar pasal jantina..apesal pulak jantina..sebab ade slah faham mengenai jantina owner friendstop aka jaya jr..macamane boleh jadi macam ni??susah pak cik nk expelen..huhu..ade beberape faktor kot..
  1. warna blog:aku suka warne yang terang2(++ ade button)..belang2 pon ok jugak..hehe..biase warne yang sinonim ngn pempuan warne pink..x pon warne lembut macam ungu violet ke,biru turqoise k..tapi warne2 tu satu pon xde kt blog aku
  2. kedudukan about me:mungkin salah aku jugak kot..aku letak mnde tu bawah sangat..xde laa bawah..tengah2..pastu gambar nye pon kecik je..mugkin ade yg x perasan..skang ni da up naek atas..
  3. nama:aku rase jaya jr tu da melambangkan macam lelaki..adoyai..x rock aa mcm ni..haha..name ni same ngn jersi futsal aku..kebetulan ade kawan buat name 'MEDE JR'..aku ikut jadi JAYA JR..hehe
so penjelasan telah dibuat..tiada keraguan,tiada kepalsuan bahawa JAYA JR ialah lelaki maskulin..hehe,maskulin ke aku??aku hentam je..haha..assalamualaikum




ini hasil pengunduran masa sebanyak 8 tahun..saya objek bulat..

Comments

Anonymous said…
ehe.spe yg salah sangka tuh?
Anonymous said…
stripe stripe punya template ok what?theehehee.yg mcm skrg.merah,hijau,coklat,oren,kuning.
MissXYZ said…
adoi JJ... jantina mu diragui... agknye layout kne ade skull baru nmpk laki sket kot... hahaha
alah..siannye..camne nak buat ek...
Encik Tikus said…
comel lah kau,haha :D
jaya jr said…
the G:ade..hari ni fyza dery`s dgn roslina..sblom ni pon ade gak..huu

wan:haha,sy memang suka layout ini..

missXYZ:haha,buat ape skull2,vespa bes sikit..hehe

hawa:tu laa,kene up profile naek atas..haha

en tikus:sy mat bulat..hehe
Aidi-Safuan said…
okay. gambar tuh dah menerangkan ke"maskulin"an anda. :P
najwa said…
walaweyh!!!
sguh semangat dye mase kecil...
cute lol..
hohoho

;D
jaa sweets said…
apesal nmpak cam bulat tyme kecik????
bila dh bsr xpulaK :D
ayat dier sy objek bulat...

tak pecaye laaaaa!!!!!
jaya jr said…
aidi:haha,sy memang maskulin,,huhu

najwa:ramai yg suka maen pipi mase kecik dulu..haha

jaa:besar kasi workout sikit,tu x jadi bulat sangat..

shashya:haha,percaye aje laa pd realiti..huhu
ASaDa RyutaRo said…
hahaha.. ade plak yg salah n konfius dgn jantina?? nasib la.. kehkehkeh..
jaya jr said…
haha,tu laa,nasib betol..
muahahahaa... tiada apa yg nak dikatakan :p
haha confius ngan jantina. tgk nme pun ley tau lelaki..
jaya jr said…
mrz fiza:hehe,bace je,x leh bising2..

erma:hehe ade faktor laen kot selaen name menyebabjan kekompiusan..xpe,kite sudah perbetulkan..
nabihah ramli said…
gmbo ni aku xleh blah ar tgkk..ngaHAHHAHA
rhapsody LiN said…
ahaha,,,,
bulat betul mse kecik
;pp

neway, cun ape ko pnye layout ni.
ticer bg 3 star
:p
FyZa said…
huhu dah tukar naik ats pun..alolo comeynya masa kecik2 dlu..1 lg nama u mayb mcm gurl cket..jaya jr..hehe
jaya jr said…
nabihah:haha,rilek aa..mase ni aa aku langgor pagor umoh mu sapa bekok dahi

Lin:hehewah,siap bagi bintang lagi..terima kasih..

fyza:hehe,xpe,sy da up naek about me..xde keraguan lagi lepas ni..
luvly mya said…
aikk.tak penah keliru pun jantina jaya jr nie..haha ;p
zulkbo said…
salam ziarah hari jumaat..
penghulu segala hari..
moga kita mendapat hikmahnya
dan di kurniakan kesihatan
yang baik..
HonEyBuNNy said…
cutenya kecik2 dulu..ehhe
jaya jr said…
mya:klo yang perasan,xde laa kompius..tapi ade yg x perasan..kene repair ejas bg nampak laa..hehe

zulkbo:iye,same2 lah kite berdoa agar mendapat rahmat dari-Nya

honeybunny:kecik2 suka makan,malas bersenam..huhu
SHaFiQa said…
lainnye muka dengan skarang..haha cute la wey..
wadud@duad said…
sempoi bro.. nama itu melambangkan perilaku seseorang.. :-)
reen_sofee said…
lol!
kalo name yg rock cam ne?
the rock??
zikeryhassan said…
kacak kot kau dulu-dulu. hehe
jaya jr said…
shafiqa:eh,rase macam same je..hehe

wadud:haha,betol2..nick name jaya jr dah sempoi rasenye

reen:x tau laa..rasenye jaya jr rock jugak..hehe
jaya jr said…
zikery:dulu aku x kacak..aku bulat je..org suke gurau2 cubit pipi aku..hehe
hans said…
hohoho
yups
sudah tidak ada keraguan lagi
dyea irdina said…
comelnya aser nak cubit2
jaya jr said…
haha..betol,,no more curiosity

dyea:hehe,x boleh sebab da puas kene ngn kawan2..
Nuraisyyah said…
hhahahaha..hmmmmm mse mle2 knal JJ or blog friendstop ni di alam maya..ceh3..aisya agak keliru...bkn agak..tp memg keliru..sbb layout yg JJ guna sme ngn layout yg kwn aisya gne..seorg insan bergelar perempuan..so..engt ni blog wanita juga..rupe2nya..salah sme skli..hehehheh..tp xkesah ar..xde la nmpak ayu sgt pon..:)
suka tgk pic 8tahun yg lalu..
comey je n tembam hihihih
gades ain said…
uikks! comel ajeppp. huhuhu :P ade yg ragu ke? hohoho~
jaya jr said…
aisyyah:hahaJJ memang x ayu..

rin:haha,budak2 memang mcm tu..

ain:bukan ragu,kompius sebab x nampak ++ layout warne-warni..haha
EDDY DY said…
x tau kenapa dorang boleh konpius..aku tgok gamba dah tahu yg ko ni lelaki....
jaya jr said…
haha,sebab dulu gambar tu duk kt bawah,,ramai x perasan..
sarah shafie said…
hehe..objek bulat??bulatlah dulu2..mmg bulat..
nabihah ramli said…
bile plop mu lnggr pago umh aku???
jaya jr said…
sarah:haha,objek itu bulat

nabihah:ade dulu..mase aku drjh 6 aa..x caye tanye aa asil k,che de k..
Afzainizam said…
~~~@@@~~~
” Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua”
~~~@@@~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…
runiera said…
jr-ah nie baru btl kedudukan "about me" u hhehhe)
Anonymous said…
kah3.. lwk la.. pestime maCy dtg pn xde la sala sgke..huhu
jaya jr said…
afzanizam:ok,sy sudah lawat blog kamu..

runiera:haha,ye suda di betulkan..

maCy:haha,sesetengah j yg x perasan..klo da perasan ok laa..haha
HEROICzero said…
cakap btol2.. maskulin ke x... keh3x
jaya jr said…
maskulin aa..header pon da ejas skali
+akufobia+ said…
kau laki ke?haha.
jaya jr said…
laki aa..huhu

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka