Tuesday, May 24, 2011

perspektif : ape itu 'flirting'

flirting ni mengorat..cara die banyak..dari zaman ke zaman makin advance,,dari zaman surat letak bedak,masuk zaman ketuk botol.pastu pindah zaman mesej..lepas zaman mesej ni,datang laa mark zukerbeg buat FB..skali ngn aplikasi pokeade yang kumpul poke sampai 100++hot gila kau..tapi memang laa,gambar free hair,muka korea-korea,pastu rambut blonde..sape tak nak kacau..haha..lelaki memang tak leh klo ade awek dress camtu..

ni sape nak ngorat sape dulu ni???laki masuk dulu ke,pempuan masuk dulu???bukan masuk yang tut tu laa..cube laa jangan pikir negatif..sape nak mula dulu ni..klo same-same jual mahal,memang takde yang nak beli laa kan..tapi klo jual murah rase macam senang sangat nak tackle..lelaki ni jenis suka cabaran..lagi susah nak dapat,lagi laa die kejor..tu kadang-kadang silap ngorat bini orang..oh manusia,manusia..pempuan ramai-ramai kat bumi ni,bini orang ko nak kebas..

tapi tak kurang jugak kejadian merampas laki orang..yang ni aku tak tau laa die mengorat pakai skill ape..tapi standard yang silap ngorat laki orang ni dapat title bini nombor 2..rugi wa cakap lu..pagi tadi cikgu bahasa aku kate,klo laki die dapat title dato',bini nombor 2 tak boleh perasan nak mak datin..biar laa laki tu ade 4 title datu' pon..bini nombor 1 je berhak menjadi mak datin..kesian bini nombor 2,3,4..title nenek sudah..nasib baik salleh yaacob bukan datok..takde laa bini die 4 orang bermasam muka kes dato' datin ni..haha

pilih lah mane yang betol(gunakan akal yang waras)
 1-ngorat laen-laen jantina bersamaan umur
 2-ngorat laen-laen jantina berlainan umur
 3-ngorat laki orang
 4-ngorat bini orang
 5-ngorat sesame jantina

pilihan ditangan anda..haha..yang penting,aku suka wajah pan asia..lagi manis bila bertudung dan berbaju kurung..haha..

pempuan memang da tak boleh lari ngn style muncung..haha
imej google je,takde stok sendiri lagi..


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

12 comments:

kjaharun said...

muncung.. saya suka muncung :)

Rozuan Ismail said...

ngorat sesama jantina?haish =(

Syuk Ry said...

gmba google ni pn cumil jgak.. huhu..
Windows 8 Akan Dilancarkan Sepenuhnya 2012 !!

safarina adnan said...

muncung tu dah mcm trademark skrg :)

saya_arief said...

kene buat research dulu ni sebelum wat pilihan.
haha.

fiqaliqa said...

haha. muncung ? aww. style la tuu. hehe. jgn flirt sesame jantina ye. haha

J.Syazwana said...

style terkini.
hik hik
:P

Sang Harima said...

Gua nak tunggu Juliana Evans mengorat gua je ni Mat. Biar dia fight dengan Nurul Elfira.

Ija AppLe :) said...

very funny lah ! hahaha... ^^,

maCy said...

macy xde stok muncung. bkn pmpn k?

k e y r i said...

<<<<<<<<<aku xpernah mengurat perempuan, perempuan aku ade lah.. hahaha :P

jaya jr said...

kjaharun:haha..tempat sangkut baju free..kui3

rozuan:kite memang kate haishmtapi realitinye tetap ade..hmm..

syukry:haha,klo tak comel,takkan laa diambil pulakkan..kui3

safarina:haha,memang da trademark pon..ramai gile muncung-muncung..

arief:haha,memang kene buat research dulu..baru laa dapat yang elok

j syazwana & fiqalika:haha,betol laa style,tapi tak rare pon..haha

sangharima:haha,lu memang,gua da lame kenal lu.tak ubah-ubah..haha

ija apple:haha,,really???TQ yaw..

maCy:haha,pempuan jugak..tapi kire tak buat stye ni laa..tak tergolong dalam golongan muncung-muncung ni..hehe

keyri:haha,anda memang macho..market tinggi ni..tahniah2..