Saturday, May 28, 2011

good morning @ my hometown

pagi ni aku ade kat kuala terengganu ah..macam tak caye je..tapi ayng aku sendiri tak caye aku bawak kete sampai sini 5 jam je dari KL..haha..jalan kosong,aku tekan je minyak..walopon mate ngantok ++ selsema tapi dengan bantuan sebotol minum seratus tambah-tambah  dengan livita perisa madu,aku punya tenaga cukup untuk mencelikkan mata..haha

balik ni macam sekejap je kan..tapi rase macam ade banyak aktiviti je nak buat..but everything seems to be footbal as my state team  performs well..semua orang macam excited je skang ni..sampai my uncle pon da warning nak ikut ke bukit jalil untuk final kali ni..waoh..memang lelaki dan bola macam irama dan lagu..klo lelaki tak layan bola ni,boleh masuk kumpulan lelaki pelik kot..haha..

ni laa minuman seratus tambah-tambah

***ubat segera klo nak kena selsema ataupon da terkena ialah 2 butir panadol activefast berserta minuman seratus tambah-tambah sebotol..thanks to God because of His willing,i'm here at my hometown and enable to update this blog for my friends =)

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

10 comments:

YAYA AZURA said...

welcome to hometown...^___^
lelaki dgn bola ibarat perempuan dgn shopping ...

LUTFI SYAFIQ said...

bola ? haha apakah itu bola ? (pertanyaan berani mati. matilaa aku kena simbah kopi. haha)

Mohamadazhan hjDesa said...

haha, tepat sekali bro...esok jangan lupa liga juara2 eropah...jom paakat bagi sokongan pada Barca.haha

kalau wembley dekat rasanya sampai dah aku..hehe

Cerita Orang Kampung Kita...[Part 4] | Kopi Tarik dan Nasi Lemak

Haffiz MohdNoor said...

wah! seronoknya balik kampung halaman.. sob..sob..sob.. Apis tak dapat cuti :(

ezuanWAWAN said...

nk ikot balek kg ! =.=

Ija AppLe :) said...

my aboh xlyn bola pom nok kire gne aAaa??..... . . . . O.o

yad'z said...

wahh.. bestnye balik kampungg... ngee~~ (^_^)

MissNadh said...

lelaki xminat bola macam... errkk?apakah?hehe

tp pompuan minat bola xpelik kan?lalala

jaya jr said...

sis yaya:haha,tu ah,tapi napok macang nok ujang je petang-petang..nk g stadium pon was-was..

lutfi:haha,pertanyaan yang tak sepatotnye ditanya sebagai seorang lelaki macho..kah3

azhan:haha.go barca go..tak suke ah MU..kui3

apis:haha,ni pon balik hujung minggu je..tumpang kakak..tak puas sangat laa duk umah

ezuan:haha,tak muat kete..barang banyak..lagi pon menumpang je ni..

ija:haha,zaman leni je..zaman muda-muda dulu abih layan doh..tiap2 petang saboh maen bola..kui3

yad'z:haha,bes laa jugak kan..makan free lagi sodap..

missnadh:haha,tak pelik dah skang ni..pempuan ramai ikut pakwe tengok bola..takot pakwe ngorat awek laen mase tengok bola..lepas tu ade laa minat pada bola..kuang3

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak pun kat hometown.hehe