Monday, August 8, 2011

#8 Ramadhan | baru seminggu da dengar lagu raye


tahun ni aku puase kat rumah je kan..memang lapang tak payah nak cari-cari mase terluang..kompem sah jelas nyata mase tu ade..puase sebelum ni biasenye ade kuliah..balik kuliah penat-penat kompem ambik kesempatan nak tido..

dengan adenye masa-masa terluang ni,boleh berlatih ambik gambar,edit gambar disamping buat perkara-perkara yang dituntut lagi berfaedah dalam bulan Ramadhan ni..sambil-sambil cari kord gitar ade laa nampak kord gitar lagu raye..haha..tak patut betol klo baru seminggu puase da start petik lagu raye..malu kat jiran sebelah kan..hik3

paling tak tahan iklan kat TV..haha..puase baru sehari da maen iklan backgorund lagu raye..hadoi..tak excited langsung nak raye nanti..puase baru seminggu kot.sabor le sikit..kite raye ni macam kite berbuka jugak..tahan makan minum disamping perkara-perkara yang membatalkan puasa selama 13 jam..nikmat tak berbuka?kan nikmat..lagi lame kite tahan makan,lagi best sedap lazat hingga menjilat jari laa mkanan tu..

***manisnya kurma ituuu..sunah paling mudah nak diamal iaitu mulakan berbuka bersama buah tamar @ kurma..bonus free sambil berbuka perpuasa?tak nak?tak nak sudah..huhuhu

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

blom ada semangat lagi nak raya, syok berpuasa dan tarawikh :)

KABAKOGA said...

dop mangat aku nok raye,tau doh dokleh pitih raye stail budok2,
haha

Shaherah said...

tu lar.. shera kengkadang bila dengar lagu raya tu.. shera tutup radio tu.. hahaha..

krole said...

huhuhu bro cantek2 gambar gitar tu...bro gne kamera pe???? bestnye duk kat umah..x letih sgt~

solomolo said...

lagu raya best !!!~

Green Apple said...

awal sangat... kalau dah 15 hari puasa tu kira ok jugak lah...

jaya jr said...

kak ieda:hehhe..semangat jangan tak semangat :)

kabakoga:eih,buleh lagi..pakai aa bjau2 kartun sket..cukur misai perabih..bolok2 kompius aa tuan umoh..haha

shaherah:haha..tutup terus?tp da ade ade ke skang ni?da lame tak bukak radio..huhuhu

krole:hehe,duk umah memang tak letih sangat..tapi asyik ngantuk je..kamera nikon je..kui3

solomolo:bes memang bes bro..tp klo las2 lagi bes..

green apple:tu aa..15 hari tu boleh laa nak slow carik lagu..hik3