Skip to main content

#11 Ramadhan | beginikah nikmat susu soya?


hmm,manisnya kurma itu..eh silap soya itu..hahaha

SELAMAT BERBUKA PUASA BERSAMA AIR SOYA..

Comments

MiAppleista said…
perrrgh! muka feel habes. hahaha~
fideila said…
huhu..kebetulan hari ini berbuka beli air soya..heheh..nikmatnya air soya!!
liya alia said…
tudia muka.. kemain lagi kan.. ni buat nak p beli air soya depan rumah ni.. haha
sharifahzakiah said…
ni ade dua prbuatan dlm satu masa neh. hahaha :D muka lain mcm jek ;P
laskar pelangi said…
wahhhhhh!! leh jadi model dah nie=D
perghhhhhh nikmat ye dakkkk
jaya jr said…
mia:haha..memang aa kene feel..klo tak,tak manis..

fideila:haha..sokong 200%..sesuai untuk membasahkan tekak ketika berbuka..huhu

liya:haha..beli jangan tak beli..klo tak sempat arini,esok pegi beli..hihihi

sharifahzakiah:haha..mane ade..bulan puase jgn pikir negatif..pikir positif je =)

laskarpelangi:haha..model free je..model berbayar tu impossible..kui3..
Umie Artoqiemie said…
hamboihhhh...


kau feeling soya ke ape tu beb?
Saif Sulong said…
muke layan habes. haha
jaya jr said…
umie:haha,klo tak soya ape?setin soya cukup feeling aa..klo seteguk tak macam ni..hik3

saif:haha,mu laa hok shoot ni loh..bijok2..aku dok sedor..kui3
ILA HonEyBuNNy said…
tu dia...minum sampai tutup mata2..hehe

soya mmg sedap pun..huawwaw
jaya jr said…
ila:haha..kebetulan tertutup mate..kui3..manis2..

rasyid:haha..mane ade..candid kot..kah3
Shaherah said…
amboi.. nikmat betul soya tu ea.. hahaa
.izzati liyana. said…
mak aih. menikmati betul tu muka. haha.:D
+dieabella+ said…
muke xleh blah...haha..
alia zainol said…
muka nikmat habiss haha :)
Finaz Jaafar said…
muka takleh blah menggoda dowh ! air soya je pun ! grr~
**jeles~
jaya jr said…
shahera:hahaha..tu laa pasal kan..

izzati:hehe..nikmat tu penting untuk diekspressikan..kui3

deiabella:mintak maaf..candid2..hik3

alia:haha..selagi tak habis setin,macam ni je mukenye..

finaz:xde laa menggoda sangat..muke macam ni sebab lame tak minum..kah3
Eyka said…
hensemnyer soya ituuuu...hahaha;p

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka