Thursday, August 11, 2011

#11 Ramadhan | kotak iklan free

puase da masuk fasa kedua arini..agak-agak ape khabar amalan kite???harapnye semua baik-baik saja..untuk post kali ni,aku saje nak bagitau ade 6 tapak kosong kat sini untuk sape yang nak letak banner blog kasi iklan sikit..free je..tapi jagan laa letak iklan churp-churp ke,ape ke..aku punye pon churp-churp pon nak terbang jugak..tapi klo nak letak banner blog memang dialu-alukan..hahaha..

cume masih berkira-kira nak bagi berapa jam..tadi mase mula-mula letak bagi sehari terus..ade jugak rase macam tak aci jugak lame-lame ni..tapi kite timbang balik lepas ni..klo ade yang berasak kite bagi kurang mase..klo tak berasak aku stay die punye tempoh macam yang asal je..hik3..

sape baik hatinak belajar cara letak kotak iklan ni boleh pegi belajar dekat blog yang aku JUMPE ni..aku ni kategori malas je.cume rajin carik je..ye laa,ape susah..masuk google terus je taip tutorial letak kotak iklan..klo tak jumpe hasil korang bersara je dari gune google.com..hahaha

ni saje je..yang betol kat atas aa..haha


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

[k]o{q}i[n] said...

aku nk, tapi xde banner blog.. hurmm... mcm mne..??

Finaz Jaafar said...

XDA BANNER BLOG =(

jaya jr said...

koqin:hehe..buat aa satu..klo tak jadi 'no image available'..hihi

finaz:adoi..camne aa..try aa cari tutorial buat banner..senang je..buat yg biase2 jadik dah..huhu

NadiRah said...

nad tumpang letak banner itik kuning yer... ^^
thnks...

♥ Dea ♥ said...

caner nk letak box cmtu jugak??..:)

jaya jr said...

nad:hahatumpang selalu pon xpe

dea:owh..kene pergi dekat laman web abcdead.com