Skip to main content

#11 Ramadhan | kotak iklan free

puase da masuk fasa kedua arini..agak-agak ape khabar amalan kite???harapnye semua baik-baik saja..untuk post kali ni,aku saje nak bagitau ade 6 tapak kosong kat sini untuk sape yang nak letak banner blog kasi iklan sikit..free je..tapi jagan laa letak iklan churp-churp ke,ape ke..aku punye pon churp-churp pon nak terbang jugak..tapi klo nak letak banner blog memang dialu-alukan..hahaha..

cume masih berkira-kira nak bagi berapa jam..tadi mase mula-mula letak bagi sehari terus..ade jugak rase macam tak aci jugak lame-lame ni..tapi kite timbang balik lepas ni..klo ade yang berasak kite bagi kurang mase..klo tak berasak aku stay die punye tempoh macam yang asal je..hik3..

sape baik hatinak belajar cara letak kotak iklan ni boleh pegi belajar dekat blog yang aku JUMPE ni..aku ni kategori malas je.cume rajin carik je..ye laa,ape susah..masuk google terus je taip tutorial letak kotak iklan..klo tak jumpe hasil korang bersara je dari gune google.com..hahaha

ni saje je..yang betol kat atas aa..haha

Comments

[k]o{q}i[n] said…
aku nk, tapi xde banner blog.. hurmm... mcm mne..??
jaya jr said…
koqin:hehe..buat aa satu..klo tak jadi 'no image available'..hihi

finaz:adoi..camne aa..try aa cari tutorial buat banner..senang je..buat yg biase2 jadik dah..huhu
NadiRah said…
nad tumpang letak banner itik kuning yer... ^^
thnks...
♥ Dea ♥ said…
caner nk letak box cmtu jugak??..:)
jaya jr said…
nad:hahatumpang selalu pon xpe

dea:owh..kene pergi dekat laman web abcdead.com

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka