Skip to main content

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya

Intro 2x

E-----------------9----9--------------------------------------------------------|
B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--|
G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------|
D-------------------------------------------------------------------------------|
A-------------------------------------------------------------------------------|
E-------------------------------------------------------------------------------|

E-----------------9----9-------------------------------------------------------|
B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------|
G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------|
D------------------------------------------------------------------------------|
A------------------------------------------------------------------------------|
E-------------------------------------------------------------------------------|


sekadar intro dhulu..da pandai intro proceed ke lirik-lirik seterusnya di ultimateGUITAR.com(tabs) @ ultimateGUITAR.com(chords)

selamat mencuba!!!

Comments

Saif Sulong said…
ak x reti maen gitar.

pic tu lawo. hehe
[k]o{q}i[n] said…
aku pun x reti. ajar aku...!!!
Umie Artoqiemie said…
buatlah video kau main guitar ...


dari peminat kau
umie..

hahahha.
nadia fatihah said…
gitar pon takde. haha :P
Wani said…
tak reti. haha

*followed.
little ain said…
oloh. gambo nok stail je op. hehehe :)
jaya jr said…
saif:haha,kan blajo doh aritu..sambung balik aa lepas nim..buleh

koqin:aih,aku blajo youtube je bro..boleh jadik punye

umie:haha,tengok laa macam mane..susah kot skang ni..hik3

nadia:owh..klo xde gitar boleh bace kord je laa..hehehe

wani:huhu..OK =)

ain:haha,saje..blajo2 ambik gambor sket..kui3
fadzlynniza said…
ord utk drum pulak ade ta ? heheh =)
jaya jr said…
eh,drum tak tau laa.sebab tak belajar maen drum..hik3..sori2
Chuu Muqhlis said…
untung la reti main gitar :(
Miszyuyu said…
jaya =)) pat aja yuyu maen gitar pattt
jaya jr said…
chuu:haha..amatur je ni..eksyen je lebih..kui3

miszyuyu:haha,camne ek..senang je..belajar dari youtube pon boleh.tp kene ade itar dulu laa
sang pencerita said…
untung lah ade peminat nak suruh buat video .hehe

Popular posts from this blog

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka