Friday, August 12, 2011

#12 Ramadhan | ustaz liwat pelajar 13 tahun


soalan cepumas tengah-tengah bulan puasa Ramadhan Al-mubarak..aku macam bace mesej dari seorang rakan petang tadi..tengah-tengah bace ni gelak-gelak jugak laa..sebab arini aku tak into sangat dengan berite..ade urusan kat pekan..pagi tu macam baring-baring depan TV tapi tak bukak TV..

soalan die pendek dan jitu..dalam loghat teghanung je..sape paham tu paham lah,sape tak paham tu bace je laa kot mane pon..haha..sebab aku pon tak tau sangat sebenornye..nak tulis panjang-panjang tapi dalam berita pon pendek je..mane boleh lawan berita..tengok laa dalam surat khabar esok ape cerite..ade gambar kot..tapi klo dalam surat khabor online pon ade dah,cume takde gambar..link die ni  BH online

***susah dah skali ni..harapkan bulan puasa bulan mulia,tapi puasa nye puasa yang-yok
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

11 comments:

laskar pelangi said...

macam macam lewning ni..bahaye opp?
beret nanang!

fairuz said...

dah tu? betul ke cikgu kau? huu

jaya jr said...

laskarpelangi:haha.bahaye parok..bolok wok skali..kih3

fairuz:haha..takde kepastian bro..aku da lame kluo dr skola tu..staf2 pon banyak berubah..dalam berite pon xde gambor..jadi xtau al-kisahnye sape cikgu tu..huhu

.izzati liyana. said...

macam-macam. bulan ramadhan pun buat hal. ingat kan setan kena ikat, perangai elok sikit. ni semua nafsu lah ni punya pasal.

+dieabella+ said...

mst ank murid malu nk ngaku tu cikgu dia...hehe

jaya jr said...

izzati:klo ikut berita perbuatannye da lame..cume baru dilapor pastu baru ditahan..peringatan dibulan Ramadhan agaknye

dieabella:haha,lepas ni x jumpe dah kot cikgu tu klo betol2 disabit bersalah..

RAIN90 said...

kamu pakai hp samsung C3033k ea?
ada masalah x?

jaya jr said...

rain:haha,xde papepon..nak beli ke?dulu beli hp ni rm400..skang ni dah rm200..baik pakai android je terus..alang2 touch screen..GALAXY Mini rm500++

RAIN90 said...

jaya: aku nyer hp ada masalah...tetiba je selalu tnjuk logo samsung berulang2x, menyerap siot..ingat nak beli samsung lain plak..

jaya jr said...

owh..ade problem laa tu..aku punye ok je..try usha galaxy mini ngn galaxy ace laa..mantap gak..

Eady Minn said...

Ehhh..ex-student Brains ke ? ooo..tadi ade jugak tecer meda cakap hal tu sebab member ade tanye pasal tu..btw, kenal lagi tecer meda ?