Tuesday, August 2, 2011

#2 Ramadhan | pagi yang lebih cerah


selamat pagi..moga kite semua masih excitedcergastak tido di awal bulan Ramadhan ni..hari ni da masuk hari ke-2..mesti da boleh into dengan suasana puasa ke belom???harapnye boleh laa kan..bile tengok pemandangan subuh tadi boleh nampak dah yang pagi ni akan panas sikit dari pagi semalam..pagi semalam matahari keluar lambat..tapi pagi ni mase subuh da nampak mega(merah-merah tu)..sape yang in-charge jemur baju boleh laa buat kerja cepat-cepat..

apelagi,dah masuk hari dua,jom sama-sama terus menghidupkan Ramadhan 1432 Hijrah ni..bukan selalu ade offermegasaleberpuluhpuluhperatus ni..hik3..

***rase macam nak buat hobi je upload gambar subuh tak pon pagi kat sini..huuuu..akhir kata jom sebut AllahuAkbar!
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

No comments: