Thursday, August 18, 2011

#18 Ramadhan | resipi special tempe


pak man tempe kecepung kecepang kebabo..makanan yang berasakan kacang soya tapi lagi menyerlah bile digoreng bersama kunyit..takde dah paling special untuk tempe melainkan macam ni..korang punye gaye makan tempe aku tak tau laa..hehehe

SELAMAT BERBUKA PUASA 18 RAMADHAN

***antara faktor penyumbang URL jj-jhawerangers..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

14 comments:

TK said...

TK suka makan tempe goreng berlada!!! Terbaik!

[k]o{q}i[n] said...

saya xmkn tempe... tq

Chuu Muqhlis said...

aku goreng tempe dgn tepung goreng ayam.

sekian..

+dieabella+ said...

aku pon suke tempe goreng ngan kunyit...terbaek laaaaaaaaaaa...family aku mmg bese mkn tempe goreng mcm tuh jek...hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

tempe paling suke!!! masak la apa2 pun..goreng, sambal, lontong dan macam2 akan makan :)

Cik Ca'ah said...

a'ah...kalau dapat mkn tempe goreng,perghh mmg heaven ahh. pastu potong nipis2,kasi crucnhy sket. walawehhh

Eady Minn said...

biasa kakak selalu buat goreng berlada je..

jaya jr said...

TK:haha..tu pon OK jugak..hik3

koqin:haha,,xpe2..tapi klo cube pasti nak lagi.wakaka

chuu:haha,dahtu ayam nak salut ngn tepung ape tempe dah curik?kikiki

dieabella:haha,same laa kite..keluarga boleh makan tempe..hahaha

kak hawa:nanti raye mesti letak dalam kuah lodeh makan dengan lontong..huuuu

cik ca'ah:haha,klo crunchy lagi mantap..macam kerepek..boleh calen keropok mony..hak3

eady minn:haha,makan jugak ke tempe?goreng berlada standard jgk tu.

Eady Minn said...

tak pun..kakak yang suka sangat makan dan selalu buat..jadi tukang tengok diorang makan je..haha..

ieda said...

sedapnye tempeeeeeeeeeeeeeee

eLL said...

goreng garing-garing, buat sambal campo dengan kacang tanah dan kentang

cimOt said...

hoishhhhh..sodap tu..meh bak kat aku banyak..

Eye_nee said...

Tempeee..terbaek..goreng nagn kunyit pon sodappppp....

Miszyuyu said...

ai laike tempe so much..weee!