Tuesday, August 2, 2011

#2 Ramadhan | selamat berbuka puasa


hadis kat atas dalam loghat terengganu(bahasa nombor 2 dunia)


klo dalam bahasa semua orang faham macam ni:-

untuk orang-orang yang berbuka puasa,terdapat 2 perkara yang gembira.yang pertama 
semasa berbuka dan yang kedua ketika berjumpa Allah di akhirat kelak

***berbuka jangan overlimit..spare sikit buat moreh taw..haha..gambar dikredit kepada official designer GATEM,Sang Harima

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

9 comments:

tieha ismail said...

eeeiii sonoknye dapat jumpe allah kan...hurmmmm

Mohamadazhan.com said...

Jumpa Allah nikmat teragung sebagai insan...

[k]o{q}i[n] said...

bahase lain ade..?? huhuhuhu

cik dila said...

haha,boleh lagi pesan spare utk moreh.. ngaaa...biasa nye moreh budak2 dah serbu dulu..

Ezay Hadry said...

bahasa nombor 2 dunie?? hehehe
jom mertabatkan lagi jd nombor 1..ngeh3

Sang Harima said...

Takdok pun orang puji Mat. Ha ha

jaya jr said...

tieha & azhan:hurmm :) semoga kite berjumpa dlam keadaan baik

koqin:bahasa laen boleh,tapi kene request aa..sebaba designer orang terengganu..hik

cik dila:haha,budak2 tu sikit je..yang tua2 da simpan belakang..budak2 kluar baru diorang duduk..haha

ezay:haha..ustaz azhar kate nombor 2..kite tunggu pahni aa klo jadi nombor 1 doh..huk3

sang harima:awok ni ouji dalam hati je..bulan pose..kn takut mende2 pulok..huhuhu

アヌム ちゃん said...

Salam ramadhan dan selamat berpuasa :) Baru sempat nak wish dekat sini^^

aleen aiden said...

hahah.yg part nak kene spare sikit utk moreh tu mesti ada yg lupe. ;)