Wednesday, August 10, 2011

#10 Ramadhan | Safee Sali Dirisik Kelab Bundesliga Jerman


ni berite je..Safee sendiri cakap baru dengar khabar je..tawaran rasmi takde..klo nak excited pon jangan melampau sangat..biase-biase je dulu..klo betol-betol deal baru lah korang lompat katak keliling rumah sampai  bile korang nak..haha

***tengah-tengah malam bulan puasa ni jugak laa nak kene buat addrop subjek semster depan..harap aku punye yang da setel tu  takde masalah dah..macam nak berperang ooi..bahaye betol budak-budak universiti zaman skang..subjek pon da berebut-berebut..klo masuk hal makwe tu aku tak campur..kau hal kau,aku hal aku..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

cik dila said...

haha,skrg memang ganas gile bab2 subjek! terpaksa berebut2.. haih..

[k]o{q}i[n] said...

biarlah dia ke kelab luar.. bagi up skit nama dia dan jugak begara kita ni...

fairuz said...

haha aku ingat dah rasmi. belum rupenye. kbai haha

tomatokering :) said...

sobsob trpkse la brjauhn dgn abg syg . haha

jaya jr said...

cik dila:tu laa pasal.betapa menunjukkan budak-budak sekarang suke berebut2..hik3

koqin:tu aa.klo betol jadik ni memang kaw2 punye.kelab divisyen satu jerman kot..boleh maen ng player worldcup

fairuz:haha,x rasmi lagi..ura2 je dulu..bagi harapan sikit..kui3

tomato:hehehe..ikut laa skali klo da name abg syg..boleh merantau kat jerman..