Skip to main content

#17 Ramadhan | mastulen dan maskulin


mastulen ialah emas tulen..maskulin ialah lelaki tulen?betol ke?

sape nak tolong huraikan maksud maskulin???

***sape nak share entri kat page FB friendstop pon boleh je..baru nampak meriah..hahatapi kene like dulu laa..optional je..

Comments

Eady Minn said…
maskulin ??
berketerampilan ? ade stail sendiri ?
yui92 said…
find the meaning of feminine... masculine is simply the opposite =p=p=p
Umie Artoqiemie said…
maskulin?? tetiba aku teringat masel masel hahaha.
jaya jr said…
eadyminn:OK,berketerampilan dan ade style sendiri..klo caca marba?

yui:owh,ye tak ye jugak..skali kluo group feminine dulu2 tu daa..
jaya jr said…
umie:masel masel tu muscle ke?yang ketul2 ke?haha
Eady Minn said…
caca marba pun okay je..kadang2 tu yang nampak macam cool..
Cik Bell said…
laki maskulin? laki yg tOugh2 kot.hehe
Wanie said…
maskulin majalah tu?hehe..laki tulen la kot..

owh boleh g nyemak kat situ ye..jap eh..:D
Saif Sulong said…
maskulin tu macam jong kook oppa kot. haha
[k]o{q}i[n] said…
nnti aku wat entri eik...ko tunggu je
Anonymous said…
haha..smart dowh..kalau buat kimicnol jadi tak.. haha
Chuu Muqhlis said…
jap., apekah kaitan antara kedua2nya, yang berhormat :P
Cinta Misteri said…
maskulin = must cool in (inside/in heart)
Cinta Misteri said…
emas tulin = http://www.angguncantikbergaya.blogspot.com
jaya jr said…
cik bell:haha,klo tak tough tak pon biase2 je tak maskulin laa ni?

wanie:haha,ade ke majalah maskulin?xtau pon..tulen pon boleh jadi jugak

saifsulong:hehe,jong kook tu komander..hidup 200 tahun

koqin:haha,elok gak..boleh aku usha..kui3

kimicnol:haha,mane tak smart..adaptasi 9 julai kot

chuu:haha,xde kaitan pon..nampak macam sebut lebih kurang..haha

cinta misteri:haha,ade maksud tersirat rupenye..nice =) TQ
eLL said…
macam lelaki yg gagah perkasa je bunyinya?

errrr

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka