Wednesday, August 17, 2011

#17 Ramadhan | mastulen dan maskulin


mastulen ialah emas tulen..maskulin ialah lelaki tulen?betol ke?

sape nak tolong huraikan maksud maskulin???

***sape nak share entri kat page FB friendstop pon boleh je..baru nampak meriah..hahatapi kene like dulu laa..optional je..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

16 comments:

Eady Minn said...

maskulin ??
berketerampilan ? ade stail sendiri ?

yui92 said...

find the meaning of feminine... masculine is simply the opposite =p=p=p

Umie Artoqiemie said...

maskulin?? tetiba aku teringat masel masel hahaha.

jaya jr said...

eadyminn:OK,berketerampilan dan ade style sendiri..klo caca marba?

yui:owh,ye tak ye jugak..skali kluo group feminine dulu2 tu daa..

jaya jr said...

umie:masel masel tu muscle ke?yang ketul2 ke?haha

Eady Minn said...

caca marba pun okay je..kadang2 tu yang nampak macam cool..

Cik Bell said...

laki maskulin? laki yg tOugh2 kot.hehe

Wanie said...

maskulin majalah tu?hehe..laki tulen la kot..

owh boleh g nyemak kat situ ye..jap eh..:D

Saif Sulong said...

maskulin tu macam jong kook oppa kot. haha

[k]o{q}i[n] said...

nnti aku wat entri eik...ko tunggu je

KimiCnoL said...

haha..smart dowh..kalau buat kimicnol jadi tak.. haha

Chuu Muqhlis said...

jap., apekah kaitan antara kedua2nya, yang berhormat :P

Cinta Misteri said...

maskulin = must cool in (inside/in heart)

Cinta Misteri said...

emas tulin = http://www.angguncantikbergaya.blogspot.com

jaya jr said...

cik bell:haha,klo tak tough tak pon biase2 je tak maskulin laa ni?

wanie:haha,ade ke majalah maskulin?xtau pon..tulen pon boleh jadi jugak

saifsulong:hehe,jong kook tu komander..hidup 200 tahun

koqin:haha,elok gak..boleh aku usha..kui3

kimicnol:haha,mane tak smart..adaptasi 9 julai kot

chuu:haha,xde kaitan pon..nampak macam sebut lebih kurang..haha

cinta misteri:haha,ade maksud tersirat rupenye..nice =) TQ

eLL said...

macam lelaki yg gagah perkasa je bunyinya?

errrr