Skip to main content

#24 Ramadhan | muke orang tak puasa


Comments

zikeryhassan said…
smart molek selipar dlm rumah kau mat
Anonymous said…
semart!!
Asl xpink br cumel hohoho...:D
Nana (phoged) said…
eh.... suka selipar ni!!
dlu pnah bli present utk membe yg bantal nyer.. like3!!
Cik Ca'ah said…
terserlah kenatesan wajahnya.
hahaha
Chuu Muqhlis said…
wow! i like red!
osem lah~
namaakulynn said…
asal comel sgt muke org tak puasa ni?hahha
zatytastic said…
silap xde tanduk je tuh.
dyea irdina said…
la bukan muka orng tak poser muka sebek ke..ye la berlakon konon poser..huhuhuhu
nasib baik saya puasa ! haha
ShErA said…
amboi.. muka nak kata gembira bukan... nak kata garang pun bukan... tapi comel rasanya... hahaha
Umie Artoqiemie said…
alolololo.. kiutnye ade slepa ni..
adrinaqamarina said…
evil giler muka orang tak puasa. ni tak puasa sebab tanpa sebabkan? orang tak puasa sebab ada sebab, tak masuk dalam kategori muka merah ni kan? :P
jaya jr said…
zik:haha,selipar wat jalan dalam umoh..kikiki

sleepingmaniac:haha..biase je lah ;)

syakir:huhu,terima kasih bro!

areinn:haha,pink tak boleh pakai..cepat kotor..hahaha

nana:depan die span tebal..sepak meja pon xpe..mantap..hihi

ca'ah:haha..tapi kenatesan tu ape mnde?kui3

koqin:haha,boleh laa mu beli sepasang..agaga

chuu:haha,the reds ke..klo ye YNWA!

lynn:haha..sebenarnye nak tunjuk muke jahat..tapi ade pulak yg nampak comel..kui3

zaty:haha,klo ade tanduk tokey kedai kire harge laen pulak..haha

dyea:haha,takdok muke hok sebek betol sebab semua orang sini pose..haha..klo ade hok betol mmg masuk sini dah..

hermoine:hehe,tahniah2..selamat berpuasa samapi 30Ramadhan :)

shera:haha..garang + comel pon jadik..

rasyid:hehe,macam2..mesti ko ade gak selipar ni satu kat hostel ni..

umie:haha,lepas ni nak g beli laa tu..slepa ni made in china.jauh kot..haha

adrina:haha..kes yang terkecuali tak termasuk sini..kah3
Chuu Muqhlis said…
oke take note! jaya fans the reds hahaha
merahitujambu said…
awok punya ke??

kasut toms tu dpt agak lewat..tp xde la laewat..sblom puasa oder..dpt masa pose..

nk doodle free jom laa
jaya jr said…
chuu:baru laa The Kops..hahaha

syasya:haha..made in china je.huhu

merah:haha,bukan laa..dalam rumah punye..ooo,menarik gk kasut tu..ade doodle free ke?nanti tengok.haha

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka