Skip to main content

#25 Ramadhan | waktu yang berlalu

situasi sebulan lepas,SELAMAT BERPUASA

situasi dua tiga hari ni,SELAMAT BALIK KAMPUNG

situasi dua tiga hari lepas ni,SELAMAT HARI RAYA

sesungguhnya waktu itu berjalan tidak henti DULU KINI  dan SELAMANYA


Comments

nieysa:) said…
sesungguhnye mase itu emass . hehe !

selamat haro rayeee !
merahitujambu said…
ni link dia..

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002155526864
Anonymous said…
mana nk dpt jam mcm tuh??semart r...
cik tehaa said…
Selamat hari Raya :))
Chuu Muqhlis said…
x mao komen post. nak komen gambar je
cntek sgt.. nice shoot n editting..
edit mne tuh?
Run Away♥ said…
salam kenal...dan slmt hari raya...;d
blh je klu nk brentikn masa..
amik jam buang batri hohohoh :D
fadzlynniza said…
sebulan selepas tu. selamat meneruskan stdy kpd yg stdy. hheee =) masa itu berlian . . kihkih
yup. mase itu emas.. lepas raye. sambung study pulak.. :)
aLyA_syGS said…
tiap tiap tahun macam tu..

selamat hari raya :)
yui92 said…
masa berlalu pantassssss
Cik Ca'ah said…
how time flies :(
najihah sahami said…
semoga masa akan datang lebih baik dari masa yang berlalu.
Miszyuyu said…
Selamat hari raya!
rayne rawt rawt said…
masa takkan menunggu kita malah kita akan selalu mengejar masa

jom join contest senang jer !
http://inibelogterabor.blogspot.com/2011/08/contest-aku-suka-lagu-raya.html
Rain said…
masa berputar, umur meningkat, akhirnya di sana hanya amal yang dibawa..
emydiaz3 said…
demi masa....selamat hari raya tuan blog..
Wadi AR said…
kini, dulu dan sebelumnye
header baru bro...lama tak singgah sini...hehe.

dulu kini selamanya manusia leka dan membuang masa...huh..termasuk aku ni...
dlm cite doremon je boleh berenti.heee
nadia fatihah said…
selamat balik kampung :P
ShErA said…
gunakan masa dengan sebaik - baiknya...

salam lebaran... :)
Amna.Qadeeja said…
salam aidilfitri :)
MISS LANZA said…
smart shoot :)
keep it up n gudluq.. :)

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka