Saturday, August 13, 2011

#13 Ramadhan | Teringat wanita yang disukai ketika puasa.

Fan photos from Ustaz Azhar Idrus ( Original )


jangan kate lepas aku post ni,semua yang bace sibuk nak cari couple sampai tahap buat status i'm single and available..mane yang dah ade tu aku tak boleh tolong laa..aku rase memang diorang dah bajet siap-siap nak kawen..cume bagi aku pempuan dan awek ni laen..pempuan ni sape-sape laa..awek ni boleh ditengok kat status FB yang ade in relationship tu..hahaha..

pempuan jangan ingat nak lepas..soalan ni lelaki yang tanye..korang sume skali kene buat vice versa..tukar soalan kepada Teringat Lelaki Yang Disukai Di Bulan Puasa..jawapan die pon same jugak..ustaz kate tak berdosa tetapi tiada pahala..baik ingatkan Allah banyak-banyak..

***pempuan ni boleh jadi Juliana Evans,Diana Danielle,Nurul Elfira Loy,Nur Fazura,Tiz Zaqyah,Lisa Surihani,Neelofa,Tasha Shila,Shylla Amzah..tapi pempuan Malaysia ni aku da boleh agak biasenye suke Fahrin Ahmad,Aaron Aziz,Sam Shaheizey pastu player-player bola..kah3..tu jee..


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

10 comments:

Saif Sulong said...

syukur aku xdok awek. haha

BezBuddy said...

bru smlm tgk fb ustAz..hehe

アヌムちゃん said...

duk teringat yg mcm mana tu..ades kompius soalan dia.hahaa

little ain said...

hahahaha. cun!

Mira Zaini™ said...

mujor den single~

jaya jr said...

saif:haha..ye ke xdok..angau semacam er.

bezbuddy:haha..ustaz bes..tengok selalu pon xpe

FMTY:duk teringat kan bukan muhrim laa kot..klo muhrim ingat pagipetangsiangmalam pon xpe kak..hehe

ain:haha..cun molek!hik3

mira:haha..single tapi klo teringat kat lelaki2 macam pelakon ke,penyanyi ke,masuk skali laa dalam kes ni..hihihi

nadia fatihah said...

hahahhaha,,igt ke air sejuk lagi syok :P

tomatokering :) said...

ehemmm ape sebot2 nama2 pakwe kite ni ;p

jaya jr said...

nadia:haha,betol gak..kui3

tomato:kui3..yang mane satu pakwe tomato tu?

Mohamadazhan.com said...

ada juga tanya soalan tu.haha.bagus2...nak berubah tu =)