Friday, August 26, 2011

#26 Ramadhan | Salam Pagi Jumaat

salam hari jumaat 26 Ramadhan..semoga sihat semuanye..tak kisah laa..yang selalu datang sini,jarang-jarang datang takpon yang baru datang..terbaca status seorang kawan,arini jumaat last untuk Ramadhan kali ni..huu..harap boleh berjmpa lagi jumaat-jumaat dalam Ramadhan tahun depan..mane yang tak sempat berbuka ngn kawan tu takpe,jangan risau..ade 4 kali lagi peluang untuk buat majlis berbuka..arini boleh,esok boleh,lusa boleh takpon tulat..

cuaca pagi ni pon sejuk-sejuk nak hujan je..untuk pengetahuan semau,tahun ni rasenye tahun ketiga dah beraye dengan blog..tahun pertama kodi @ koman gile je sebab buta blog lagi..tahun lepas video ni..takde laa best sangat..tapi rase macam nak repost video yang raye tahun lepas ni balik..hik3..lagu Salam Dunia..tahun ni mungkin ade kot..lepas-lepas ni sikit laa..hahaha..sebab lagu raye ni susah sikit nak cari kord..nak cari kord sendiri tak brape pandai..

video

klo nak dengar tekan,tapi klo hujan makin lebat pangkah je.HA HA 

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

14 comments:

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

KLu nak nyanyi buleh x? eheheh

selamat hari raya wea..
maaf zahir je ek..
jmpt2 la dtg umah :)

tomatokering :) said...

hujan rahmat sudah turunnnn ;p

camat hali laye ! not bad gk suara *bakk duit raya ;p

sara zainol said...

salam ramadhan yg terakhir :)
n selamat hari raya.. suara kamu boley tahan.. :) thn dpn msk la reality show ye !

Saif Sulong said...

this best bro. best bro..

*nak duit raye ;)

[k]o{q}i[n] said...

aku tggu ko balik gombak. ada benda skit nk mtk tlg...huhuhu...

Miszyuyu said...

yeay! * lompat bintang

Yui_Wani said...

Selamat hari raya! :B

Macam same je gitar ko ngan aku....wakakaka XD

Finaz Jaafar said...

selamat hari raya !!!

eh wewiiittt~ next time awk men gitar kte nynyi... =P

Chuu Muqhlis said...

ngee jeles betollah dgn org pndai main gitar nih >.<

♥ cik kieranaa ♥ said...

alamakkk! hujan lebat lahhh!

Cik Purple Pinkypuff said...

wah.. :) suke sgt kalau tgk org pandai men gitar..:) slamat hari raya eh! :)

hazirah kasimon said...

^^ happy eid!

fadzlynniza said...

=( tringat kat sumone bile tngok vdeo ni.hahahha. btw, best jugak brooo !

~Nana 귀여운~ said...

lol..dengan segala sukacitanya,..sore anda................................................................................................................................................kureng s0dap..tettt..huhuhu...

btw, nice gitar..pinjam bleh ? :p