Friday, August 12, 2011

#12 Ramadhan | ferrari bukan sekadar kereta


 somewhere in turkey..some people say this is not a ferrari but this is lamborghini..haha..like a phrase 'ayam patuk padi'

***tahukah anda dalam solat pon seseorang tu boleh mencuri?mencuri dalam solat berlaku ketika kita tidak rukuk dan sujud dengan sempurna.
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

Wadi AR said...

ye betol. rukuk yg bukan mcm rukuk

Umie Artoqiemie said...

jangan la kita sama2 mencuri ye =) legga??

RasyidHamid said...

this is sick man~~

KimiCnoL said...

pergh,gilak laju..tak semput ke imam tue..

cik fieza said...

ohh . . bia betol imam nih.
haAaaaa semput. . . hehe ^^

jaya jr said...

wadiAR:betol3..same2 kite semua ingat-mengingatkan..huu

umie:hehe,,jom3..legga tu ape?tak paham..hik3

rasyid:hehe,nasib baek tak pernah jumpe yang macam ni kt tempat kite mengaji..kui3

kimi:hehe,warming up baik punya ni..tak semput kot..

cik fieza:kene warm up lebih sikit klo nak follow imam ni..hihihi

yui92 said...

cmna boleh solat mcm ni? xpnat ke? haish

jaya jr said...

haha,,diorang da minum air banyak2 kot kumpul tenaga..haha