Friday, August 19, 2011

#19 Ramadhan | kontest @ topup raye


assalamualaikum selamat sejahtera selamat pagi jumaat..pagi ni aku tanpa paksaan sape-sape telah buat keputusan..keputusan boleh dilihat dalam gambar diatas..tenggiling ni tak kisah laa..sendiri punye ke,keluarga punye ke,kecik ke,besor ke..motor,basikal kereta sume boleh..tapi nak kene nampak laa rupe tenggiling tu..klo ambik gambor dalam kete tak aci..

sebab kontest ni senang je..hadiah

topup RM 5 X 5 orang berserta review blog

follow atau like FB page tu optional je..buat post KONTEST BERSAMA TENGGILING,copy gambar kontest kat atas berserta dengan link entri ni(tapi aku sarankan korang resize jadi kecik sebab takut buat semak kat blog korang)pastu letak gambar korang pastu lagi cerita sikit pendek-pendek situasi gambar tu kemudian tinggal link kat ruangan komen ni..tu je..tag member pon OK jugak klo korang rajin..

kontest ni lebih kepada nak promosi blog secara kos rendah..korang share gambar pastu klo terpilih menang..tu je..sape menang kire dapat topup raye laa..aku contact balik..pemilihan mungkin bukan dari aku..tapi member-member lain..

tempoh : saat post dipublish - 26/8/2011(11.59 PM)

***1st time aku buat..perasaan menyediakan kontest adalah masih blur-blur dan kabur-kabur





OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

18 comments:

MR. MIND said...

mana nak cari tenggiling ni, hahaha

[k]o{q}i[n] said...

ahakz...style la der kontes ko...

Muhayat Ajwad said...

tenggiling ni ape mat? haha

Chuu Muqhlis said...

brader.. kau nak analogikan tenggiling tu sebagai ape sebenarnye? blurr =,=

Eady Minn said...

haha..macam best jugak kontest ni..tenggiling panggang boleh ? haha..

BezBuddy said...

nak joinnn

fadzlynniza said...

nk join. tp cm leceh je. =)

lilypelangi said...

tak brapa paham lacmne nak join . huhu

SwEetForEst said...

nak join tapi kne carik tenggiling dlu..

^____^

jaya jr said...

haha..tuan blog mintak maaf dulu sebelom hari raye..tenggiling tu kiasan je nak buat tajuk..ingatkan orang paham..rupenye ramai yang konfius..

senang cite,kontest gambar bersama kereta @ motor @ basikal @basikal roda 3 @ buldozer @ bas @ lori..segala macam kenderaan laa..tapi klo betol2 ade gambar ngn tenggiling nak join pon xpe..

Eady Minn said...

dah agak dah..errr...malu saya dibuatnya..*blush*
btw..anda telah ditag ! agagaga..

アヌムちゃん said...

wah good luck ye..

perondajaketbiru74 said...

nak jgk join tapi gua tkder tenggiling ler bro..

Mohamadazhan.com said...

baru nak bergambar dengan tenggiling betul...haha. insyaAllah ada masa join =)

jaya jr said...

eady minn:haha..kesilapan teknika..sori2..wakakA

FMTY:OK saje je ni..terima kasih kak

peronda jaketbiru:hehe..klo xde takpe..nanti usahak nkontest yg lagi menarik

azhan:haha,aku x berani pegang tenggiling betol2..macam bahaye je..kih3

Eady Minn said...

Okay nak joinn...saje try..

Eady Minn said...

http://being-a-teenage.blogspot.com/2011/08/kontest-bersama-tenggiling.html

jaya jr said...

eady min:haha,masuk ni kompem dapat hadiah..tahniah2..hik3