Skip to main content

#10 Ramadhan | kasut bola pemain EPL 11/12

satu perkara yang memang da selalu sangat bertembung ngn bulan Ramadhan ni..terawih dan kickoff EPL..untuk season 2011/2012 ni,first kickoff ialah 13 August.klo ponteng terawih pon,lepas tengok bola boleh laa tebus..jangan nak mengamuk pulak klo team yang disokong kalah..haha

Umbro Geometra
Price: £120 
Rating: 9/10
Umbro GT
Price: £80
Rating: 7/10
Umbro Speciali-R
Price: £80
Rating: 8/10
Adidas Predator
Price: £155
Rating: 10/10
Adidas adiPure and F50
Price: £120 (adiPure); £210 (adizero F50)
Rating: 9/10 (adiPure); 9/10 (F50)
Puma King
Price: £130
Rating: 9/10
Puma v1.11 and PowerCat
Price: £135 (v1.11); £135 (PowerCat)
Rating: 7/10 (v1.11); 8/10 (PowerCat)
Nike Tiempo Legend IV
Price: £275
Rating: 10/10
Nike CTRL 360 MSTRI II
Price: £135
Rating: 7/10
Nike Vapor Superfly III
Price: £280
Rating: 9/10
Nike Total 90 Laser III
Price: £255
Rating: 9/10

mat salleh gaji puluhratusribu pound seminggu pon pakai kasut puluhratus dolar je..haha..kite maen kat kampung gaji brape laa sangat sebulan pakai kasut ribu-ribu..haha..betapa mahalnye cukai nak import mari sepasang kasut adidas,nike,
puma,umbro ori punye dari kilang-kilang diorang..

***haha.sori aa sape bukan kaki bola..biase laa nak bukak season baru ni..fans bola sepak da mula ambik port nak warm-up mane yang patot..termasuk laa aku..

Comments

krole said…
bro kalo kasut tu bat kasut raye okeys tak???huhuhu
jaya jr said…
haha..kasut raye memang tak sesuai aa krole..klo yang futsal punye OK lagi..hihi
.izzati liyana. said…
citarasa lelaki dengan pompuan mmg sgt berbeza sbb takde satu pun yg saya suka kat sini. adidas adipure tu cm style sikit tapi macam capub je colour dia. huhu.

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka