Thursday, August 11, 2011

#10 Ramadhan | kasut bola pemain EPL 11/12

satu perkara yang memang da selalu sangat bertembung ngn bulan Ramadhan ni..terawih dan kickoff EPL..untuk season 2011/2012 ni,first kickoff ialah 13 August.klo ponteng terawih pon,lepas tengok bola boleh laa tebus..jangan nak mengamuk pulak klo team yang disokong kalah..haha

Umbro Geometra
Price: £120 
Rating: 9/10
Umbro GT
Price: £80
Rating: 7/10
Umbro Speciali-R
Price: £80
Rating: 8/10
Adidas Predator
Price: £155
Rating: 10/10
Adidas adiPure and F50
Price: £120 (adiPure); £210 (adizero F50)
Rating: 9/10 (adiPure); 9/10 (F50)
Puma King
Price: £130
Rating: 9/10
Puma v1.11 and PowerCat
Price: £135 (v1.11); £135 (PowerCat)
Rating: 7/10 (v1.11); 8/10 (PowerCat)
Nike Tiempo Legend IV
Price: £275
Rating: 10/10
Nike CTRL 360 MSTRI II
Price: £135
Rating: 7/10
Nike Vapor Superfly III
Price: £280
Rating: 9/10
Nike Total 90 Laser III
Price: £255
Rating: 9/10

mat salleh gaji puluhratusribu pound seminggu pon pakai kasut puluhratus dolar je..haha..kite maen kat kampung gaji brape laa sangat sebulan pakai kasut ribu-ribu..haha..betapa mahalnye cukai nak import mari sepasang kasut adidas,nike,
puma,umbro ori punye dari kilang-kilang diorang..

***haha.sori aa sape bukan kaki bola..biase laa nak bukak season baru ni..fans bola sepak da mula ambik port nak warm-up mane yang patot..termasuk laa aku..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

krole said...

bro kalo kasut tu bat kasut raye okeys tak???huhuhu

jaya jr said...

haha..kasut raye memang tak sesuai aa krole..klo yang futsal punye OK lagi..hihi

.izzati liyana. said...

citarasa lelaki dengan pompuan mmg sgt berbeza sbb takde satu pun yg saya suka kat sini. adidas adipure tu cm style sikit tapi macam capub je colour dia. huhu.