Monday, June 20, 2011

aktiviti dalam gelap..jeng3x


pagi ni cuaca baik untuk jemur baju..memang dah rutin semester ni,pagi isnin takde kelas..boleh laa aku lepak-lepak..biase laa,blues monday ni boleh kacau mood nak pegi kelas..weekend tu rase kejap je..klo budak sekolah,malam tadi kompem da gelabah nak gosok baju skola laa,nak kapur kasut laa,nak kemas beg skola laa..nasib baek aku da lepas zaman tu..Alhamdulillah..

malam tadi pulak,tak semena-mena blackout..dari maghrib lepas riadah,sampai laa pukul 11 nka dekat pukul 12..macam-macam hal dibuatnye..aku ngn member-member pon macam-macam hal jugak..buat aktiviti dalam gelap..tapi kami tak buat yang pelik-pelik pon dalam gelap..buat yang menghilangkan kebosanan je..haha..

macam aku,aku buat praktikal light graffiti..ni laa tukang ngajornye..haha..

macam kawan aku ni,die bukan hisap rokok,tapi praktikal buat sarkis..kih3

***da lame tak terkena situasi blackout..sekali terkena,semua mati akal..yang disebut BOSAN BOSAN BOSAN..takde perkataan laen ke???tapi takpe laa,klo tak sebab blackout tu,takde nye gambor-gambor ni..kan dah diketahui umum,setiap perkara ade hikmahnye =)

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

12 comments:

[k]o{q}i[n] said...

tdo lg best...huhuhu

toblerone said...

dlm glp pon ley beraktiviti sihat kan? superb! :D

cik aisha said...

borink pnye pasal le tuh..ngee

cik panadol said...

mmg mati kutu kalo blackout ni...nyamuk pun banyak...cisss!

amir aizat said...

ahha smart gmbr tu!

maCy said...

cantek2. selamat belajar ;)

dila bahar said...

suka tgk lampu tu... tak lepas2 lagi nak snap mcm tu... huhu... ajar blh??

Rozuan Ismail said...

suka yg grafiti tuh.kalau orang profesional yg buat memang sangat cantik

jaya jr said...

koqin:haha,nak tido nyamuk banyak kot..tu yang melilau je tak tentu pasal

toblerone:haha,mesti..baru lah menjadi gabungan anak muda yang berwawasan dan tak buat keje mengarut..hehe

aisha:hmm,memang sebab boring laa tu..klo tak ngadap laptop je laa..

panadol:hmm tu laa pasal..tapi jangan merempit suda..haha

amir:haha,budak baru belajor..biase je tu..kui3

maCy:haha..nice2..TQ yo =)

dilabahar:haha,boleh.takde hal..senang je kot

wan:hmm,profesional memang buat cantek2..ni baru praktikum..sikit je baru.huhu

Nur Hawa Mohd Zin said...

macam budak-budak..bila blackout suka main api..lebih-lebih ag duduk rapat kat lilin..heheh

Mohamadazhan.com said...

sempoi gilo...aku tengok dalam majalah 3 dlu depa buat...

hanizatul.amira.amran said...

whoaaa cambest! :)