Thursday, June 23, 2011

bola sepak malaysia berseri lagi

imej bukan dari google,tapi dari GATEM..nice bukan?

yeay,bola sepak malaysia berwarna-warni lagi macam gambar ini..atmosfera bola Malaysia semakin ceria..terharu pon ade jugak laa kan..tapi gambar ni bukan yang latest..ini gambar mase pasukan senior menang 2-0 dengan Myanmar aritu kat kota bharu..

malam ni skuad olimpik Malaysia menang 2-1 ke atas Lubnan..boleh masuk grouping untuk melangkah ke sukan Olimpik..walopon langkah masih jauh,tapi penyokong Malaysia makin semangat nak sokong pasukan Malaysia..semoga rentak kemenangan dapat diteruskan lagi selepas ini..

***tengah tunggu update gambar untuk kemenangan malam ni pulak..haha
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

4 comments:

-ini diary saye- said...

tahniah msia! =)

[k]o{q}i[n] said...

ko g ke..??

アヌム ちゃん said...

aa dh lama tak tengok sukan2 nih.hihi

jaya jr said...

IDS: =)..malaysia boleh

koqin:haha,aku tengok dalam TV je..malas nk g..baru g aritu

FMTY:owh..rugi2..sukan malaysia tengah berseri kot..kui3