Friday, June 18, 2010

reunion lagi

ni reunion untuk kali ke berape,aku pon x sempat nak bilang..tapi yg pasti,aku pergi kali ni sebab nak jage hati member2 sebab aku da x pergi reunion awal cuti skola aritu sebab balik kampung..brape kali mau reunion daa..aku pon x paham..sebab friendship kitorang power tahap maksima kot..kah3...



kali ni sepcial sikit sebab kite buat kat pantai..pastu member2 yang berjaya dikumpul agak ramai..dekat 30 org jugak..buat BBQ tu biase laa..tp special sikit kali ni buat tepi pantai..pantai ni agak jauh jugak dengan umah aku..tp xpe,aku yakin dengan kemampuan charade usang ku ntuk sampai ke sana..haha..samapi laa ke sane..ak x bawak bekal pape..bawak baju sehelai dua,sedikit sebanyak duit pastu gitar satu..



sampai sane da stat bakar2..khemah pon da pasang..memang feel mcm picnic aa..makan,minum,sembang..tu je keje..mandi pantai petang2 area pukul 6..haha..bes..tp picnic x dapat membelakang world cup..sampai mase,kedai terpaksa dicari nak tengok korea lawan argentina..lepas tu sambung picnin lagi..awal nampak cerah,rupenya ribut di tengah malam..area pukul 2 tu kitorang kemas sebab angon kuat secara mendadak..

da xde ape nak buat.layan world cup lagi kt kedai..mexico lawan france..da habis tengok pon rase awal lagi nak balik umah..sah2 pintu x bukak lagi..duk laa bersembang dekat taman shahbandar sampai subuh..boleh kate dari pukul 4petang sampai 6pagi tu,xpernah kering gusi..ade je bahan lawak ntuk di ceritakan..da setel, smue,rumah pon da panggil balik,bersurai..mate smue keras2..kami yg duk dekat xpe,tp kawan yg datan dari kelantan terpaksa guna bantuan power root ali cafe..haha..ok,tu je catatan 4 petang 17/6 sampai 6 pagi 18/6..



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

diq, kau tlg aik gmbr je ke?nape tak tlg bunga2 tu masak?? ehehehe

zikeryhassan said...

bbq tepi pantai memang best woo.

jaya jr said...

kak fiza:haha,ambik gamabr je..kite masak tyme BBQ malam je..huhu

zikery:haha,bes aa..angin kuat

a's said...

can't wait to have my reunion too this monday! woottt wooottt

reen_sofee said...

syok nye weh!
jumpe member sume!

kabakoga said...

men bakor ayam tok leh tahan ngat nih..

Sang Harima said...

kehkehkeh.. sekali haram gua tak pernah ke reunion.. macam bosan je gua dengar..

jaya jr said...

a's:ha..selamat ber'reunion'

reen:syok!!!walopon ade yg da selalu jumpe..tp jumpe yg da lame x jumpe paling bes

kabakoga:kfc MAHSA lame dh tunggu kepulangan mu run..haha

sang harima:lu bosan gua peduli ape..SESMA ikatan x kukuh macam SBPI..lagi satu lu rokes yg x brape nk rokes..sebab tu x leh organize reunion