Friday, June 17, 2011

klo terpukau pon takpe =)


grrr.lepas turun riadah ni(walopon aku jalan kaki je sebab kaki bengkak lagi kes salah sepak tanah aritu) aku masih tekankan dalam diri aku,jangan mimpi laa nak ade awek secantik ini..natural gile-gile..tapi klo ade,memang aku akan terpukau..rezeki aku yang punye..kah3

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

14 comments:

syAzAnA said...

serius keh natural? bykan plastik? hehe.

oppaa, baru lepas men dgn buyat keh? agagaggagaga

fierapirot said...

hehehe..semoge dapat.=)

ezzah said...

boleh mimpi je . nak dapat belum tentu lagi :) hee

Nur Hawa Mohd Zin said...

kalu ade awek ni takot kak Jr bertambah bengkak sebab dok pandang awek...kaki jalan sepak macam2 :)

shedameor said...

comel kan dorang ?

jaya jr said...

syazana:haha,tapi yoona ni terkecuali kot.sebaya kot nih..buyat tak maen skali petang-petang..tengok bola je skali..maen tak..haha

fiera:haha,dalam mimpi boleh kot..haha

ezzah:haha,mimpi pon tak pasti,inikan nak dapat betol-betol..

kak hawa:hihi,tu laa pasal..usha-usha jugak,tapi klo salah sepak lagi,naya kaki tak baik-baik..

sheda:comel laa kan..tapi comel t subjektif..ade yang kate comel,ade yang kate tak..huuuuuu

shedameor said...

kalo sheda, itu comel kenyataan :P

fairuz said...

aaaa cantik kene betul jugak. cantik luar dalam :)

cthajar_pinkgurl said...

itu yoona snsd aka girls generation an?


warghhhh mencik mencik die
lalalala ~~~


btw gud luck semoga dapat!

Ezzah Binti Samsudin said...

huii.. demand sungguh.. :)

yayahidayah said...

she's so cute n looks natural...
teringat masa tgk mv girls generation...
pergh! sangat comel...
harap2 natural yang kita nampak, adalah natural yang sebenar...
watch out ya! either girls or boys... <3

jaya jr said...

sheda:haha,kenyataan pon kenyataan laa..nak wat camne kan..huuu

fairuz:hehe..betol tu..cantui luar dan dalam..kombo tu perlu ade

hajar & ezzah:haha,saje je ni.nak dapat tunggu kucing bertanduk kot

yaya:hmm,yoona ni klo tak makeup pon jadik,makeup bertambah-tambah jadik..natural betol laa tu kot..sebab artis malaysia pon maen cucuk2.toksah kate artis korea..

misz athiqah said...

alahai..dapat yg cam gini...payahlah nak jaga...huhu...confirm ramai try nak usha..puaslah nak mjaga dari dikebas..kan ke tu namanyer xde keje cari keje??..hehe..

salam...jenguk jengah anda di sni..=)

jaya jr said...

hehe,sebab tu patot hold cari bini sampai betol-betol nak kawen..lepas dah kawen senang sikit nak menyelia..hehe