Skip to main content

klo terpukau pon takpe =)


grrr.lepas turun riadah ni(walopon aku jalan kaki je sebab kaki bengkak lagi kes salah sepak tanah aritu) aku masih tekankan dalam diri aku,jangan mimpi laa nak ade awek secantik ini..natural gile-gile..tapi klo ade,memang aku akan terpukau..rezeki aku yang punye..kah3

Comments

syAzAnA said…
serius keh natural? bykan plastik? hehe.

oppaa, baru lepas men dgn buyat keh? agagaggagaga
Anonymous said…
hehehe..semoge dapat.=)
ezzah said…
boleh mimpi je . nak dapat belum tentu lagi :) hee
kalu ade awek ni takot kak Jr bertambah bengkak sebab dok pandang awek...kaki jalan sepak macam2 :)
shedameor said…
comel kan dorang ?
jaya jr said…
syazana:haha,tapi yoona ni terkecuali kot.sebaya kot nih..buyat tak maen skali petang-petang..tengok bola je skali..maen tak..haha

fiera:haha,dalam mimpi boleh kot..haha

ezzah:haha,mimpi pon tak pasti,inikan nak dapat betol-betol..

kak hawa:hihi,tu laa pasal..usha-usha jugak,tapi klo salah sepak lagi,naya kaki tak baik-baik..

sheda:comel laa kan..tapi comel t subjektif..ade yang kate comel,ade yang kate tak..huuuuuu
shedameor said…
kalo sheda, itu comel kenyataan :P
fairuz said…
aaaa cantik kene betul jugak. cantik luar dalam :)
itu yoona snsd aka girls generation an?


warghhhh mencik mencik die
lalalala ~~~


btw gud luck semoga dapat!
huii.. demand sungguh.. :)
yayahidayah said…
she's so cute n looks natural...
teringat masa tgk mv girls generation...
pergh! sangat comel...
harap2 natural yang kita nampak, adalah natural yang sebenar...
watch out ya! either girls or boys... <3
jaya jr said…
sheda:haha,kenyataan pon kenyataan laa..nak wat camne kan..huuu

fairuz:hehe..betol tu..cantui luar dan dalam..kombo tu perlu ade

hajar & ezzah:haha,saje je ni.nak dapat tunggu kucing bertanduk kot

yaya:hmm,yoona ni klo tak makeup pon jadik,makeup bertambah-tambah jadik..natural betol laa tu kot..sebab artis malaysia pon maen cucuk2.toksah kate artis korea..
misz athiqah said…
alahai..dapat yg cam gini...payahlah nak jaga...huhu...confirm ramai try nak usha..puaslah nak mjaga dari dikebas..kan ke tu namanyer xde keje cari keje??..hehe..

salam...jenguk jengah anda di sni..=)
jaya jr said…
hehe,sebab tu patot hold cari bini sampai betol-betol nak kawen..lepas dah kawen senang sikit nak menyelia..hehe

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka