Skip to main content

twisting teusday???



haha,ni ape nak kate ni?cair ke tak cair?nak cari awek camni kompem tak boleh bawak jumpe mak..nanyi laa lagu Saya Mau Kawen 24 jam tanpa henti pon..mesti susah nye..tapi tu laa cun gile kot..aritu mase tengok bola,boleh tahan ramai jugak yang beriya berambut perang macam ni..terengganu ade,kelantan pon ade..tapi matlamat aku kene tetapkan..aku pergi aritu untuk tengok bola,sokong Terengganu..bukan cari awek,bukan cari gaduh..setakat usha awek tu biase laa kan..hahaha

***aku masuh pening-pening lalat..macam-macam cite ade aku berkongsi malam tadi ngn member-member..dari kedai makan samapi laa ke bilik..tapi tak semua aku boleh ditulis kat sini..kui3

Comments

LUTFI SYAFIQ said…
tres mignon!!! Hmm, cair... tapi tu rr, dunia belake..
byk je yg solehah kt uia nuh... wuwuwu~
baik tgk bola dari awek...hehe.
KinosKoko said…
yoona memang cun..huhu
jaya jr said…
lutf:haha,betol3,dunia blake

qiqi:tu laa,tapi tak berjumpa lagi..huhu

azhan:haha,tu laa pasal..tapi lepas gol tu tak caro dah awek..caro sorak je..

kinos:haha..ahnyeonghaseyo =)





azhan:tu laa,tengok bola
PenDekAr LauT said…
Perghhh.. memang cun gila....

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka