Skip to main content

orang lihat kite ni pelik klo selalu online


petang ni klo dapat sepak bola memang nikmat..dah 2 hari bergelumang dengan hujan di waktu petang..mati akal aku diibuatnye ditambah router wi-fi kat blok aku macam gampang rosak..ni lah malaysia,bab internet aku tengok tak efektif lagi..nasib baek aku bukan mat rempit..paling aku takde idea klo nak buat ape skang ni,aku akan cari biskut jagung buat cecah air teh.layann..

***orang pelik tengok aku asyik online je kat kafe skang ni(celake router kat blok rosak takde orang bahagian maintainance datang baiki)haha.tapi aku tak kisah sangat.aku online mase member-member aku tengah tido pastu walopon aku online,aku tak lupa makan minum..siap boleh maen bola lagi same-same waktu petang..lagi pulak aku memang tak pernah ponteng kelas sebab nak online..jadi ape masalah die klo aku selalu online???takde pape kot =)

Comments

hana nabihah said…
betol ! janji buat kerja kite dan xkacau orang :D
haha...kidal ka bro? macam messi..haha..
amna said…
bagos la :]
online tak lupa makan minum.. mesti solat pun tak lupe kan. goodbooy~
M Fizan said…
hahaha..tu lar..macam pelik sangat kalau selalu on9..toink2
mak abah akak pun pelik akak selalu on9..heheh...
Rozuan Ismail said…
wah!ada gaya tuh.huhu
ckp dengan org yg pelik tgk kita online selalu mcm nie : 'suka hati wa laa kalau nampak muka wa online tiap-tiap hari pon, lu kesah apa pasal? lappy lu ka?', maaf kalau kasar.. heheeee :D
tenet free..suka ati kita ar klu nak online selalu..haha..
Anonymous said…
macy pn sakit jiwa kalau petang ujan. tnsen xleh maen.

wa. seswai ngn header. hee
ok je selalu on9..dari melepak tak tentu hala..heee :)
ok je selalu on9..dari melepak tak tentu hala..heee :)
jaya jr said…
hana:haha,tu aa..online sorang-sorang je kot..

azhan:haha,kidal laa jugak,,tapi jangan laa kate messi,rabak kene sound kang..maen suka2 je

amna:huhu,solat tu memang tak boleh tinggal laa..baek tinggal kelas dari tinggal solat.

fizan:nak ajak kang diorang malas..kite ni jenis suka online.haha

kak hawa:haha,mam abah sy tak pelik sebab diorang pon guna internet bace surat kabor maen fesbuk

rozuan:haha,,saje je tu..

scha:haha,tak boleh garang-garang,kene buat donno je..

solehuddon:sebab free tu laa kite jadi rase online je slalu..haha

macy:tu aa,tensen,tapi petang ni OK..

FMTY:haha,betol2..dari lepak tak tentu hala,online boleh blogwalking

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka