Thursday, June 9, 2011

orang lihat kite ni pelik klo selalu online


petang ni klo dapat sepak bola memang nikmat..dah 2 hari bergelumang dengan hujan di waktu petang..mati akal aku diibuatnye ditambah router wi-fi kat blok aku macam gampang rosak..ni lah malaysia,bab internet aku tengok tak efektif lagi..nasib baek aku bukan mat rempit..paling aku takde idea klo nak buat ape skang ni,aku akan cari biskut jagung buat cecah air teh.layann..

***orang pelik tengok aku asyik online je kat kafe skang ni(celake router kat blok rosak takde orang bahagian maintainance datang baiki)haha.tapi aku tak kisah sangat.aku online mase member-member aku tengah tido pastu walopon aku online,aku tak lupa makan minum..siap boleh maen bola lagi same-same waktu petang..lagi pulak aku memang tak pernah ponteng kelas sebab nak online..jadi ape masalah die klo aku selalu online???takde pape kot =)
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

12 comments:

hana nabihah said...

betol ! janji buat kerja kite dan xkacau orang :D

Mohamadazhan hjDesa said...

haha...kidal ka bro? macam messi..haha..

amna said...

bagos la :]
online tak lupa makan minum.. mesti solat pun tak lupe kan. goodbooy~

M Fizan said...

hahaha..tu lar..macam pelik sangat kalau selalu on9..toink2

Nur Hawa Mohd Zin said...

mak abah akak pun pelik akak selalu on9..heheh...

Rozuan Ismail said...

wah!ada gaya tuh.huhu

| princess SchaBieber | said...

ckp dengan org yg pelik tgk kita online selalu mcm nie : 'suka hati wa laa kalau nampak muka wa online tiap-tiap hari pon, lu kesah apa pasal? lappy lu ka?', maaf kalau kasar.. heheeee :D

Sollehudin Sapari said...

tenet free..suka ati kita ar klu nak online selalu..haha..

maCy said...

macy pn sakit jiwa kalau petang ujan. tnsen xleh maen.

wa. seswai ngn header. hee

アヌム ちゃん said...

ok je selalu on9..dari melepak tak tentu hala..heee :)

アヌム ちゃん said...

ok je selalu on9..dari melepak tak tentu hala..heee :)

jaya jr said...

hana:haha,tu aa..online sorang-sorang je kot..

azhan:haha,kidal laa jugak,,tapi jangan laa kate messi,rabak kene sound kang..maen suka2 je

amna:huhu,solat tu memang tak boleh tinggal laa..baek tinggal kelas dari tinggal solat.

fizan:nak ajak kang diorang malas..kite ni jenis suka online.haha

kak hawa:haha,mam abah sy tak pelik sebab diorang pon guna internet bace surat kabor maen fesbuk

rozuan:haha,,saje je tu..

scha:haha,tak boleh garang-garang,kene buat donno je..

solehuddon:sebab free tu laa kite jadi rase online je slalu..haha

macy:tu aa,tensen,tapi petang ni OK..

FMTY:haha,betol2..dari lepak tak tentu hala,online boleh blogwalking