Thursday, June 23, 2011

lucky - jason mraz ft colbie caillat


ni aku rase yang gambar paling old skool pernah ade dalam blog ni..lucky,bukan semua ade gambar ni..haha

video bawah ni takde berkait sangat ngn gambar kat atas ni..saje nak share


tapi cover ni lagi bes..sebab artis korea biase ramai tak pandai English..tapi diorang da advance kot skang ni..siap boleh buat cover lagu Lucky - Jason Mraz ft. Colby Caillat..simple tapi nice kot.

***sape tengok Family Outing mesti kenal Jongshin yang pakai spek bulat bingkai biru..haha..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak suka juga lagu2 mereka :)

M Fizan said...

sangat tak suka lagu nie..i've bad memories with it T_T

Mohamadazhan.com said...

sempoi =)

LUTFI SYAFIQ said...

aku suka! tapi aku nyanyi sedap lagi. wakakaka *matilaaa

jaya jr said...

kak awe:huhu,suke laa tu

fizan:haha,jangan kenangkan kisah lame..huhu

azhan:haha..memang sempoi bro..

lutfi:haha..mu memang bise..sedak okmo..

Asyila Zainuddin said...

waaaa! jonghyun la.. suke3!

Cik NurulZaty said...

haha..tibe2 ada sang harima..