Friday, June 10, 2011

10/6 | beli tiket final piala FA kat bukit jalil


cuti sekolah kali ni,aku tak ikut family balik kampung..mase tak kene..gambar ni aku ambik mase kat umah nenek aku..memang nice laa..aku target paling dekat nak balik kampung ialah mase raye kot..cam tak patot je lame tak balik,pastu tetibe balik kumpul duit raye..

tapi tu laa,raye da aku sebut,puasa belom start lagi..tapi bayang-bayang puasa macam dah kelihatan..ni kan bulan rejab..boleh dah nak start berlatih puasa sikit..orang maen bola 90 minit pon warm-up..ni kan kite nak puasa sebulan..agak-agak brape lame nak warm-up tu???hehe

***esok klo ade rezeki,boleh laa tengok sunrise..sebab nak kluo lepas subuh pergi bukit jalil..nak beli tiket Final Piala FA..haha
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

1 comment:

dak eina said...

bestnya leh tgk bola live.. eina tgk live kt tv je T.T